Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaistinu se rodi, hvala redakciji klixa!
@VitezIstine Vidim da su ga fino obiljezili u Srebrenici i Visegradu. Na stari srpski nacin. Dzubrad jedna.
ja sam uvijek realan pa tako da im ovim putem od srca zeli sve ono sto i oni nama za Bajram.
@Zam Za vase praznike zelim vam sve najbolje, ja imam drugare muslimane koji mi cestitaju cak i slavu, nema tu nikakve zle namere ni sa jedne ni sa druge strane.
Onde gdje su pravoslavci u manjini tu šalju poruke mira a gdje su u većini tu orgijaju uz gusle i izljeve nacionalizma i primitivizma a o porukama mira nema potrebe da se gube riječi.
A kad je Isa očite znakove donio, on je rekao: "Donosim vam mudrost i dolazim da vam objasnim ono u čemu se razilazite. Zato se Allaha bojte i meni se pokoravajte. -Sura Az-Zukhruf, Ayah 63
Svim normalnim Srbima sretan Božić i da ga proslave u miru.
Svim nasim Bosanskim pravoslavcima nek je sretan i cestit Bozic.
Svim dobrim ljudima sretan bozic koji ga slave.
Idu dva srbina jedan je extremista a drugi je normalan chetnik
Svim dobrim pravoslavcima cestitam pravoslavni Bozic, Vaistinu se rodi, a Chetnicima da Bog da im se desilo sve najgore u zivotu. I tokom blagdana vlaski kerovi ne znaju mirovati i teroriziraju mjestane.
Cestitamo vama 95% zatucanijih... lavina vas zatrpala...poplava vas odnijela...
Sretan Božić, svim normalnim ljudima koji ga obilježavanju ❤️ Mir Božji Hristos se,rodi❤️
Sretan i blagoslovljen Božić svima koji slave
Moram da primijetim, da ne pjevate iste pjesmice u Sarajevu i u Visegradu
"Na Badnji dan domaćin u seoskim pravoslavnim sredinama odlazi u šumu po".......pušku, gusle, CD Baje Malog Knindže i ide u "obilazak" povratničkih bosnjačkih naselja da pokazuje ko je "glavni baja"....
@B0SNAVJECNA pijan i ushran ali jako hrabar dok ga alkohol drzi.
Srppskuu djeeecuuuu kacavendiii pooomiluuujjj
Sretan Božić!