Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je njima Sretan Božić sve najljepse im zelim!
smiju nam se vanzemaljci koji su nas genetski modificirali
Svoju vjeru voli,a tudju postuj.Pravi vjernik nikada ne misli zlo ni svome ni tudjinu.Ko se krije iza vjere,a cini zlo taj nece imati srece u zivotu.Bolje mu je da odmah okonca ovozemaljski zivot.Zbog takvih ispasta sva njegova familija.Budi cist pred bogom i sve ce ti biti dobro u zivotu i nemoj lagati sam sebe.Sretan Bozic ko ga istinski dozivljava.
Cuj "blagdan"za pravoslavni Bozic,e bem ti novinara 🤦‍♀️
Evo i Naser vam čestita
Koliko ovi bozica ima kriscani slave pravoslavci slave jeli isus dva puta imao bozic...
Ne lamprdaj tastatura borac
@BigBoss Ne laprdam polako bez agresije polako
Simbolizira rođenje, pa jel rođen ili nije? Simbolika za šta, u RH od strane Srbije i Srba, a pod blagoslovom SPCe, to je Božić, Srbi su u ratu molgli slaviti Božić u Bihaću, Sarajevu, dok u RS za vrijeme rata samo par katoličkih crkava i džamija je ostalo neporušeno. Ne ide to tako susjedi, komšije, niste fer. Vi ne slijedite ono što piše u Vašoj bibliji, stoga Vam želim da do slijedećeg božića dodjete pameti, svi, ne samo mali dio koji trenutno razumije situaciju.
Zanimljivo da cestitaju Bozic upravo oni koji najvise vredjaju Srbe na Klixu, stvarno ste Bosnje bolesni u mozak
„I zbog riječi njihovih; Mi smo Isaa sinaMerjemina, Allahova poslanika ubili, a nisu ga ni ubili niti su ga razapeli nego im se pričinilo, oni koji se razilaze u mišljenju i oni sami su u sumnji, oni o tome ne  znaju ništa nego samo slijede pretpostavke, a oni ga nisu ubili zasigurno". [3]
To je Isa, sin Merjemin to je prava istina o njemu onaj u koga oni sumnjaju.(Merjem,34) Nezamislivo je da Allah ima dijete, hvaljen neka je On! Kad nešto odluči, On za to rekne samo: "Budi!" i ono bude.(Merjem,35)
@k4t0d4 hahahahahahha ja vica
Bilo je dobrih Srba, pravoslavaca u Sarajevu tokom četničke agresije na grad. Takvima čestitamo od srca blagdane, ako takvih još ima. Mnogi oni su zbog svoje dobrote platili glavom- od sopstvenog naroda!
"Sarajevu, Banjoj Luci, tuzli, Mostaru, Zenici" Hahahha tuzlaaaaaa