Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svima koji slave, zelim sve najbolje i najljepše od ♥️ Srećan Bozić. 🍷🎁🐞🎄
Mila pridruzijem se i ja cestitkama... od srca zelim sve najbolje.. svima koji slave.. 😊 A za tebe jedan jaki zagrljaj 🤗 i puno poljubaca...😙😙😙😙😙 Mila zelim ti sve naj naj... 💕💕💕💕💕💕
@Smiling ♥️😘 ... ljepotice mila, lijepo je čitati tvoje iskrene riječi 😘 malo je iskrenosti u ljudima na ovim prostorima, ti si izuzetak i još par dobrih ljudi ovdje zbog kojih ja upravo zavirim na Klix. Meni je ogromno zadovoljstvo znati da ste dobro. Čvrst zagrljaj i velika pusa tebi dišo mila 🤗😘♥️
Srbi sretan vam božić. Mir božji Hristos se rodi .
Mir Boziji,Hristos se rodi !!!
Šta se ovo komunjare koje su protiv vjere ( islama ) sada najednom sjetile da čestitaju praznik vlaški. Zar oni nisu protiv vjere... Ahhh... njihova ne prežaljena braća prije ratna... žao im valjda što ih nisu poklali.
Sretan vam Bozic
I sa sljedbenicima Knjige raspravljajte na najljepši način, ali ne i sa onima među njima koji su nepravedni – i recite: “Mi vjerujemo u ono što se objavljuje nama i u ono što je objavljeno vama, a naš Bog i vaš Bog jeste – jedan, i mi se Njemu pokoravamo.” (29-46).
Taj ajet u Kur'anu je bio za vrijeme tadašnjih "sljedbenika knjige", jevreja i kršćana. A ovi danas NE vjeruju u Jednog Boga. Ovi danas su oni koje je Allah prokleo, i za koje u Kur'anu kaže da je Kur'an opomena za one koji kažu da je Allah uzeo sebi dijete, i to je gadost da se planine zdrobe. I takvima Allah prijeti najgorom kaznom. Prvi jevreji i kršćani su slijedili netaknute knjige, a ovo danas što slijede su izmijenjene i zabluda teška.
Cestitam svima,al je laz da svi pravoslavci slave danas,grci slave na normalni Bozic,ovaj datum nema veze s vezom
Nigde ni ne pise da svi Pravoslavci slave. Na Balkanu samo Srbi, Makedonci i Crnogorci slave 7 januara ostali pravoslavci 25 decembra Grci, Rumuni i Bugari
Svim dobrim pravoslavcima neka je sretan Bozić! Ne slusajte ove krezave nacionaliste sto imaju 450 km platu :), do podne mrze sebe a od podne citav svijet :).
Svoj petorici mislio si reci.
Pretpostavljam ti nisi musliman , ne klanjaš pet puta dnevno i ne znaš šta piše u Kur'anu.
Мир Божији, Христос се роди
ALLAH JE JEDAN! NIJE RODIO, ROĐEN NIJE, I NIKO MU RAVAN NIJE!!! ISA, a.s. je Božiji poslanik!
Shvatit ce to zatucani narod al bit ce kasno moj jarane ;)
Skup mrzitelja svega nesrpskog
Kad se sjetim prdoslavne djikanijade 1992 u Banja Luci cetnicke horde krkana se sjatile na konjima u grad, sve pijano od rakije, zeljni klanja...a sad lafo glume nekakvu kulturu, mir se rodi i te fore.
MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI.
Sretan Božić 🎄 💞
@RayDonovan1 kad nekoga kunes tebi se vrati, ne znam jesi čuo slučajno za to, posto si glup ko tocilo
@RayDonovan1 aj sinko na liječenje
Jel proradio penny online shop? htio bi naručiti hilti busilicu na baterije.
Ima i dobrih Pravoslavaca i njima i porodicama zelim svu srecu i sve najljepse...