Komentari (282)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedan normalan komentar.....oca'm.......a kad je Bajram odmah tražite da se isključe komentari, koji ste vi licemjeri.......ccccc........cccccc....... :(
pa nije im bozic, sta ti poredis ? ovo je vala ko sekta a ti pravdaj kad si tele
Niste veci vjernici ako pljujete tuđe običaje, naprotiv... 🙄
@Sarayevac kakve su ove obicaje.? da se kupaju za krst? a tito dragi, pa uskoro ce poceti i kupati se za hljeb ili za rizu. A sto ostali krscani ne kupaju se u drugim zemljama? I oni se mole isusu ko ovi bosanci provoslavci.
Ovdje ima malo lijepih a mnogo ružnih komentara.Pa šta ako je to običaj pravoslavaca svaka čast, neka ga poštuju baš kao što poštuju i druge običaje pa se ovi glupani ne smiju i sprdaju sa tim običajima.Što su drugi običaji kao npr. farbanje jaja, ili paljenje sviječa ili stavljanje badnjaka pred kućna vrata drugačiji od ovog običaja pa se ovi glupani ne sprdaju sa tim.Ako je to običaj poštujmo ga pohvalno je to
Kako i kada je nastao ovaj običaj ? Nigdje nisam našao ni jednog sveca u toj ceremoniji.
Prvo treba oprati grijehe od ratnih zlocina i ukinuti republiku srpsku....onda mozete izigravati vjernike i nastaviti sa cajkama i alkoholom
Svi su oni danas psovali boga jer je hladno. A i da nije psovali bi.
...jesul srBi ili pravoslavci? jesul srBi u BiH pravoslavci? jesul svi pravoslavci srBi? jesul srBski popovi pravoslavci? ili su srBi?
Jedna pichoka me sanjala na to javljanje prošle godine i saopštila mi čim se probudila.. Naravno od mene je dobila jedan veliki smajli.
Cemu ova vijest???
Kakve budale
Konacno se okupali.
Za autora, Bugari i Grci slave 06. januara Bogojavljanje a Božić slave 25.12, iako su pravoslavci.
Ja iskreno poštujem sve vjere, ali ovi Srbi šta su napravili od svoje vjere je čisti cirkus i šprdancija, a čak i divljanje (kao što su dokazali neki dan u Srebrenici i Vlasenici sa onim divljanjem)
@gooUser Ja sam bio dijete kada su Srbi uzeli puške u ruke i napali na nas "braću" bez ikakvog razloga. Nisam ja odgovoran niti sam razlog nečijeg divljaštva. To vaše pranje zločina može proći samo kod onih koji su monstrumi (poput tebe). Ako je tebi jednako ubit čovjeka i prozvat nečiju vjeru šprdancijom onda si fašista i treba te strpat u zatvor pod hitno.
Bolje da su plivali na Kosovu ali jbg, ne daju Albanci.....
Mogu samo misliti koliko ovi bosanski srbi imaju godina. :) vidim svaki komentar je dislajk ahahhahahahahahahaha
Neka ostanu u Rusiji. Iz ote rupe su i došli. Šta znaš kakve bolesti jedni drugima nabiju dok se prcaju u putu...
Ko zna odakle si ti izasao cim kazes "ote".
Sto se tice balkana, ovdje nikaD nece biti dobro. BIH, Srbija, HRVATSKA itd itd.. Trebamo pogledati ostale drzave... Gdje ovo ima naprimer u njemackoj, da se oni kupaju za krst. hahahhahahahahahaahahaha