Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala svijete, hvala europo. Postigli ste svoj cilj, podijelili ste Jugoslaviju, dopustili ubijanje neduznog naroda i sad lagano vracate usluge ljudima koji su to cinili. Mamu vam j.e.b.e.m
Znači li to ako se sudi po Zakonu iz 1976.godine( tadašnje SFRJ) da se osuđenik može osuditi i na smrtnu kaznu, jer je po Zakonu tadašnje SFRJ postojala - SMRTNA KAZNA-za naježa djela zločina ili će i EVROPSKI SUD IZ STRASBURA primjeniti selektivno tadašnje zakone ( izbaciti smrtnu kaznu)
U svakom slučaju se ne zna ko pije a ko plaća. I ja, djelimično kontam šta se dešava, ali ne vjerujem da naš državni aparat ima razrađenu strategiju za ovaj scenario. Ne znam dali je neko računao s' ovim.
nigdjei nikad u svijetu nije zabiljezena smrtna kazna radi ovoga,zbog toga sanse da se kod to uradu su ravne 0 jer niko,i,ne spominje to.maksimalno mogu dobiti 20 god,odnosno 15-16 nakon zalbe i pustit ce uh nako 8-9 godina jer u se lijepo ponasalu....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eto prilike za smrtnu kaznu, Evropa neka pusi k....
E dragi eksperti, mi bi se svakako ibretili da ste nešto pametno rekli.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Koje sranje od države!
ma ja, jos malo ce biti ako nisi ratni zlocinac nisi "IN".....fuj
de ba taj tacan broj da znam koliko okvira da pripremim *** vam materina
Pustite ih sve - ima ko će njima i suditi i presuditi !
Inace ovo je izgleda nacin da se ratni zlocinci puste na slobodu i suplja. Ne mogu da vjerujem da je Strasbourg toliko idiotski da je naredio da se sudi po zakonu na dan pocinjenog krivicnog djela, a ne na dan sudjenja. Sto znaci onda bi sve drzave nakon sto promijene ustav i zakone, morale suditi po starim zakonima? Idiotluk, na sto sve cetnici i ustase nece doci pameti ne bi li izbjegli krivicu za rijeke krvi koje su proljevali.
Kakve su ovo gluposti? BiH treba suditi ratnim zlocincima po zakonima koji vaze na dan sudjenja, ne kad su zlocini pocinjeni? Pa nece Njemacka suditi po Hitlerovim zakonima nekom tamo nacistickom zlocincu, a ne po zakonu SR Njemacke? Kakvi su sad ovo supljaci za povracanje ponovo?
Ne smije se Gospodja Kreso pomaci sa ovog radnog mjesta.Ona toliko zna o svemu,kada bi progovorila sve bi se u BiH srusilo 'ko kula od karata' Nije ona bila samo pravni sudija vec i politicki-a ko joj je mentor to je veliiko pitanje-pitajte u Americkoj ambasadi oni sigurno znaju,sve su prisluskivali.
pomnozite sa 100 km odstete po danu u zatvoru...pa ce te vidjeti koliko nas je zaduzila "sudinica expert" :)))))
znaci bolje pustiti ratnog zlocinca, koljaca djece na slobodu jer se placa njegov boravak
naravno da nije bolje i nepravi se naivan....da li vi stvarno nemozete da shvatite da je ova sudinica sudila po razlicitim zakonima i po onima koji su se njoj svidjali...a zakoni moraju da budu za sve isti...iako je bila upozoravana ona je nastavljala po svom...ali to jos nije najgore,ona tvrdi da ce i dalje tako raditi a sda je stiti.....znaci ona ce osudjivati kako ona hoce,ustavni sud ce pustati a gradjani ce placati odstete i unjesto da kriminalci budu u zatvoru oni ce biti na slobodi i jos cemo im dati para :))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ja... svi kradu, ubijaju, siluju, itd... i svi na slobodi... zato i jesmo gdje smo... dno dna...