Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj Arnaute majke ti te price o SDA, SDA je uradila puno vise za ovu drzavu od tebe a ti ko fol imao bojazan. Imam ja bojazan od tebe i tvojih.
Gdje si ti bio?? Jesili ti bio branilac ili si studirao negdje u inostranstvu?
Kada bi mene uhapsili ja bih pozvao svog advokata koji radi u struci a ne bavi se politikom.Imali smo mi još političkih zastupnika i advokata a među njima i Softića koji je nekoliko godina živio veoma dobro na teret poreznika a nije uradio ništa.Tačno je to što je mladi gospodin rekao:iza Stranke za BiH stoje konkretna djela. Svi ih vidimo i znamo kakva su to djela koja su veoma dobro opisana u krivičnom zakonu.