Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Govoriti bosanskim jezikom, znači biti Bosanac. Za sve treba vremena.
Kako ovaj SDA kadar sakuplja politicke poene pred izbore,pa to je smjesno.Dokle ce ovako ici da se preko ledja jadnog naroda ova gospoda profilira..
Vaznija trenutno mozda i jesu,medjutim usko je vezana ta problematika...
To da su djeca išla bi u školu, to su kopilad kojima se i nezna ko je ćaća.
Što su došli da se uslikaju i skupe jeftine poene, boli njih briga za sve osim njihovog džepa!
Ma daj kome vi bombe bacate???? Sad su se sjetili nakon toliko vremena... Ne budite dvolicni..,. FUJ!!!!
Zar mogu necija ljudska prava biti vaznija od ljudskih prava nekih drugih ljudi... koji fasisticki glupi idioti i seronje je.bo te... Oj drzavo sta ti idioti rade...
glup si ti za to.
izgleda
Ali nisu vaznija od inostranih dnevnica. Tako statistika pokazuje, nazalost. Na ulicu iz kancelarija izvuci, i govnjavom motkom preko ledja.
Tako je, svo zlo je u sarajevskoj političkoj kvazi eliti.