Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci su u 21.vijeku ,a Srbi u 13.vjeku.
U kamenom dobu
OVO BLAGE NEMA SA NEGIRANJEM GENOCIDA, NEGO SA SMJENOM TADICKE KOJA GA JE STITILA I CIJE JE PRIJAVE STOPALA. SAD ZNA DA KAD DODJE POSTEN TUZIOC, SIPA MU DOLAZI NA VRATA. ZATO JE ISKORISTIO OPOZICIJU I GENOCID NEGIRANJE DA POKUSA POMOCU NJIH PREPASTI SARAJEVO DA NE SALJE SIPA DA GA HAPSI SA KORUPCIJU. MILORADE, KO JE UBIO VUKELICA KOJI JE TEBE PROZIVAO ZA KORUPCIJU PAR DANA PRIJE?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravo na slobodu govora je da velicas krvnike i genocid, to je samo za srbe pravo govora, za ostale je to SRAMOTA
Inzko je Schuft,vrati pare džeparošu genocidni.Ukrao si mi 5.000 DM bez kamate.Jebo te i Hitler i genocid.Što svoje Slovence nisi obavezao da vrate džeparene pare iz Ljubljanske banke.Izvršili ste genocid nad etničkim Nijemcima u Kočevskom kraju 20.000 Švaba ste bacili u jame rudnika na Kočevskom Rogu.Ti palamudiš o genocidu.Da je neko tražio zakon o negiranju već ti se sjetio da ga nametneš.
Bolje da sirimo ljubav nego mrznje 🤝
Inzko je izvršio genocid nad etničkim Nijemcima u Kočevskom kraju kad su Tito i Kardelj naredili da se pobije oko 20.000 Gotschen-etničkih Švaba.Inzko hochštapler što nisi donio zakon da tvoji Slovenci džeparoši vrate ukrade ne pare stare devizne šteednje iz Ljubljanske banke.Mene si izdžepario za 5.000 deutsch Mark bez kamata,sram te bilo što ne vraćaš pare,vadiš se na neke administrativne smetnje.
Jednu diplomu za ELENU i 230.000 eura, za svadbu Alije mrtvog, unuku.Hvala.
Porediti holokaust i Njemacku invaziju na Evropu je isto kao kad se kaze da se slon plasi misa.
Zašto se ne napišu SVE izmjene koji je Inzko donio?
Gdje se vi poredite sa Ausvicom i Jevrejima pa vasa sorta je i slala Srbe i Jevreje u logore. Vi nekome slovo da drzite, sutra ovde da zavladaju zivotinje vi bi kenguri bili. Mudzosi glupi.
Nasa sorta je primala i čuvala Jevreje odneptijatelja, u Sarajevo imamo ulicu nazvanu po Adelini Paulini Irbi, Želimir Altarac je u srcu svih Sarajlija, Emerika Bluma spominjemo i danas, Jakob Finci je uvaženi član našeg društva itd itd. Nikada moja sorta nikog nije slala u logore!
prva judenfrei država u Evropi je Srbija a ti pametuješ ??tipično chetnichki!😜
@bullevar Prskaju li ti bugari tu tvoju škrbavu labrnju ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo olimpijsku baklju besplatno, placamo povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şupak.
kad su njemci mogli poricati pored tolikih dokaza, zasto ne bi mogli i Srbi. to je prirodan odgovor ljudi. neki poricu jer ne zele da vjeruju da je neko iz njihovog naroda to pocinio, drugi negiraju jer stvsrno vjeruju da je sve zavjera a neki svjesno jer znaju da bi to ugrozilo entitet RS
Jao Srbi gdje ste vi dogurali svojom mrziteljskom politikom.A iz toga nema izlaza, samo možeš sebe lagati.
Koliko članaka na istu temu i komentara koji neće proizvesti ništa dobro. Kriti se iza tastature i konstantno srati je lako. Treba voditi malo više računa o Bošnjacima koji žive i rade u RS-u. Svakakvim komentarima samo pravite medvjeđu uslugu tom narodu.
Sjediti u Minhenu i lupetati po tastaturi je lako.
Mozes ti zabranit sta hoces, ali ljudi i dalje imaju svoje misljenje, sute, ali djeluju u skladu sa svojim stavovima. Ovaj zakon je zadnji pokusaj da se cjelovita BiH odrzi na zivotu. Ovdje se ne provode ni propisi, kako neko moze mislit da ce neki zakon protiv kojeg je trecina drzave bit provediv? Edukacija, edukacija i edukacija. Da smo na vrijeme ulagali u skole i obrazovanje ovakvi zakoni ne bi bili potrebni. Zaglavili smo u vremenu i prostoru, a konkretna volja za pravu promjenu ne postoji
Donjeti još zakon koji każnjava ZATVOROM one osobe koje govore protiv Bosne i Hercegovine, te koje ugrožavaju državni poredak. Takodje kažnjavati političare ZATVOROM ukoliko blokiraju vitalne državne funkcije, parlament itd..!!!
E đikani, dokle ste došli, poredi vas svijet samo sa najvećim šljamom.