Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji apsurd...a sta je sa prelazima u Hercegovini. Osim GP Bijaca, koji nije uopste toliko frekventan, drugih prelaza, koji su mnogo frekventniji nema ( Kamensko, Doljani, Crveni grm, Gabela). Covic i HDZ onemogucili postavljanje karantene na te prelaze, jer pobogu ide katolicki uskrs, kako da gastarbajteri ne mogu kuci doci..tu se vidi sav jad i bjeda ove vlade FBiH, i dok je vanredno stanje, politika kroji poteze..
Boljeg razloga da se nigdje ne kreće nema.Nedobog ovdje zaglaviti, još da Baja dodje pjevati
trebalo je da drzava uzme od privatnika prazne hale, i da se opreme za izolatorij... sator veze za sebom 1000 drugih bolesti koje su gore od corone....mislim da ovo nije dobro.mislim da ce izazvati vise stete nego koristi!
Ako ga nemas, e ima da ga tu dobijes.
Neka neidu u Bosnu ako idu eto im sator .
Ispastace ljudi kojima istice radna viza i koji su bili na crno u svim zemljama osim Njemacke,jer sve zemlje osim Njemacke ih projeruju i moraju se htjeli ne htjeli vracati u Bosnu.
Bože dragi zar nije isplativije zatvoriti granice nego toliku mašineriju uspostavljati?
100 kreveta? Hiljade ih se vracaju?
toliko napustenih kasarni imamo koje svakog dana propadaju, a oni nasli satore da postavljaju. u gorazdu cak 3 kasarne zjape siseta ustikolina i "kafa" a onu na grepku necu ni pominjati, najbolje vam je ljude strpati u rupu i tako ih tretirati ko srebrenicane prije 25 godina
Za koga su ovi kreveti? Kompletna planeta je pod kontrolom i niko se vise ne moze kretati.
Opet smo jedinstveni (čitaj jadni) u svijetu. Čuj u Šatore a s nedelje opet minus. Gdje će higijenu održavati? I nek se pojavi jedan zaraženi, zaglavit će i ostali.
na granici sa srbijom treba postaviti stotine satora jer nam istocna granica sve propusta ilegalno a zapadna sa onima koji imaju identitet i ima kontrolu predstavlja vecu zarazu?
Nisam siguran da ce na granici sa Srbijom biti satora...Ovdje se i u katastrofama politicka kampanja ne prekida
ovo je jedini nacin nazalost, mi nemamo taj luksuz da bolesne i potencijalno bolense pustimo gradove i cao nismo se od rata oporavili,zar nam trebaju opet groblja i agonije
Kasno je sad kad je EU zatvorila granice! Hiljade su već ušle u BiH.