Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uslov da osvanes na nekoj listi je da si u finim odnosima sa vrhuskom stranke,vlasnik privatnog biznisa,te clan imucne i uticajne porodice, ili u krajnjem slucaju ucesnik Foruma lijeve inicijative.Dzaba se omladina trudi da svojim aktivizmom od MZ pa na vise stekne osim iskustva i potrebnu naklonosth starijih clanova upitnih diploma.Samo kazem.
Beskorisne izjelice!!!
Ko izradi Kurtcehajica?
Sve iste face godinama. Ne znam čime su neki zaslužili?
Sramota. Irfan Cengic je u KS uradio najvise a nema ga na listi vlajda zato sto je iz Sarajeva.
Na smetljiste aBd u oktobru
Necete glasa dzaba je pravite. :)
Mislim da debelo precjenjuju imidz i popularnost Benjamine i Adnana Stete. To bi ih moglo kostati.
Ima li gdje Damira Masica😜😂?
Dva zastupnika plafon,obecavam sve sto mogu protiv vas.....a vi se zapitajte zasto
Glasaću za Genjca i Asima. 😁😂
sreća pa se može glasati pojedinačno za kandidate/inje, za šta da se glasa za Benjaminu, osim možda kako zaliva baklavu?!
zar ovi komunisti još postoje?
Ova im kantonalna lista slaba.Zato i NS dobiva vise glasova od njih
Da dovedu Ramba Amadeusa na listu to je još uvijek šhughavi SDP za koga sam glasao sve godine dok se nisu slizali sa zelenim terminima. Prije 10+ g
Pa zbog Stete ce popusiti u Sarajevu. Lik je zabrljao sta god je uradio. Zbog njega cu za Nasu stranku u KS a na Federalnom cu za SDP
A tek Benjamina! Samo se slika i putuje svijetom za naše pare!