Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The government on Monday blamed National Thowheeth Jama’ath, a little-known radical Islamic terror organization, for the attacks. https://www.nytimes.com/2019/04/22/world/asia/sri-lanka-bombing-explosion.html
Kako je ono teško napisati islamska teroristička organizacija . Mater vam vašu hebem.isti ste ko i ovi talibani u sri lanki .nema nimalo razlike.
Ministarstvo vanjskih poslova BiH objavilo da među zrtvama teroristickog napada u Sri Lanki nema BiH drzavljana. A nisu rekli ima li među napadacima?? 🤔
On a Sunday bloody Sunday Sunday bloody Sunday.....
Nevini ljudi uvijek i stradaju.Svaki terorizam je finansiran od MASONSKE LOŽE.Ovladat će svijetom,a vi glupani igrajte njihovu igru,svađajte se,mrzite se i radite u njihovu korist.
Onaj ko izvrsi samoubistvo NEMA nagrade, NECE u raj, NIJE sehid, NIJE mudzahedin. Taj je glup, idiot ispranog mozga ili jadnik koji je natjeran na samoubistvo. U islamu je ZABRANJENO samoubistvo i za to ce jos biti kaznjen a ne nagradjen djevicama i sl. Naucite vec jednom osnove islama sa izvora a ne sa TV-a i iz medija koji nemaju pojma o zivotu a kamoli islamu!
Znači da je preživio napad onda bi to bilo po islamu !!??
Sta je klikse piz da vam mate rina isturcena svi znaju ko je izvrsio napad osim vas, pa sta se stidite recite slobodno da su islamisti iz grume Dzamat napravili sve to. Pa ko da ste vi neki izvor informisanja pa kao nece se saznati ako vi ne objavite
bin laden ? nadjen pasos ?
@00000000000000000007 ma ne. Masoni, Izrael i ostali... Bilmeze
Zašto se vi svadjate ko je izvršio napade,odavde nije niko to je sigurno. Ali je sigurno da su imali razlog za to,iako je za svaku osudu.
Srbi su to sta ti je,treba ukinuti RS,sve Srbe proterati ko iz Federacije sto su etnicki ocisceni,Muslimani su mirna jagnjad sta vam je bolan,Srbi reci him bolan,Srbi su.
Objavit ce sami da su to oni bili, oni se takvim stvarima ponose. Samo jos dogovaranju oko djevicama sto sad trebaju dobit samoubice.
@LudwigII , nijedan musliman vjernik se ne ponosi time, ti bombasi samoubice su neprijatelji muslimana i islama. Teroristicki isis je dosad pobio vise muslimana nego nemuslimana. Vi izvrcete stvarno stanje i cinjenice da su teroristi neprijatelji svima. Niko ne pise koliko je desetina hiljada muslimana isis pobio a svi pisu o par stotina nemuslimana i to sirom svijeta. Kukavice ste svi vi koji krivite islam koji zabranjuje terorizam!
Ma cim su u pitanju "Bombasi Samoubice" ne treba biti puno pametan pa zakljuciti da su napad izveli Islamski teroristi. Meni ako bosnjaku nije tesko priznati su islamisti izveli ovaj napad i da ga najostrije osudim. Mrzim teroriste.
Sri Lanka blames Islamists for Easter attacks as death toll hits 290 https://www.afp.com/en/news/3954/sri-lanka-blames-islamists-easter-attacks-death-toll-hits-290-doc-1ft48d19
Drugim rijecima nemaju pojma ko je to uradio.
što prije u normalnom dijelu svijeta zabraniri islam
Obavještavaju da je islamistička skupina. Preuzeo bi ISIL zasluge za ovo zlo rado, al raspala im se sekta.....razbucali ih hvala Allahu!
Rat je teror bogatih imocnih, terorizam je rat siromasnih i slabih.