Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popišam ti se na objekat i na vpt aušvajse.
Evo suze lijem jer necu moci uzivati u "hitovima" jale i bube i sjedenja sa sarajevskim fuficama
@Leannber46 a volio bi ti sjest sa sarajeviskim fuficama kad bi te htjele :(
@brzirsnmgdzs hahaha jesi svjestan sta si sad izvalio, ti si garant onaj sto im placa pica cijelu noc i nadas se da ces hebat
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pridrzava se pravila haha a krsi ustav BiH
legendo jedino ti onda dede i nane mogu dolaziti jer eno i trrcom dozom se vakcinisu.
Jaoo bas mi tesko pade sto ne mogu cugat /s
Kao da kafic placa meni da sjedim i pijem pa moram postovati koje kakva pravila 🤣🤣🤣🤣🤣 Vi, vlasnici i drzavo, trebate NAS i NAŠ NOVAC! Mi vas ne trebamo!
A neću ni ulazit onda, jbg
jbess kafanu dje nema shemse i sinana da se narokas pa grlis i ljubis jarane konobare cistacice kuharice. svi ti dragi i svi se vole, pa pjevaljki zadijes cvaju medj sifone pa konobara castis baksisom da ne vraca kovanice pa izadjes napolje ispovracas se zaspis ko dojence a ujutro kisela corba i piva da se klin klinom izbije
Nek se pozdrave sa zaradom
Ma dajte bolan, kod mene zet u italij nije vakcinisan i sad ide on u bar na kafu a ne daju uci, dosao sa radnim kolegom koji se vakciniso, dolazi konobar kaze ovaj ne moze, nije vakcinisan, ma daj bolan 🤣🤣🤣, konobar ode ko pokisao.
Sjebase ljudi sami sebe🤣🤣🤣🤣, ko ce koga ako neces sam sebe, mislim da cete brzo promjenit misljenje🤣, kad pazar lupam sa 2000 spane na 300km midlim da cete razmislit🤣🤣🤣🤣
Hahhahah u Bosni ovo uvesti, mislim moze se napisati, ali niko nece kontrolisati, a da i kontrolise moze katanac za mjesec dana staviti.
Ja imam potvrdu da sam prebolovala covid, ali vam svakako sad namjerno neću kročit' u pub. Diskriminacija nigdje dobrodošla nije! Pusa.
Zakljucaj radnju jbote omikron
Haj ba kume ne zanima nas, samo ne dirajte klubove i kafane
Ovo je tipican primjer kako ti reklama obara posao hahaha
Nabrojte nam sve ovakve da znam gdje da NE idem. Ta su mi mjesta automatski na crnoj listi i za poslije korone. Tako tretiram i prodavnice, i sve ostale ustanove i organizacije koje proropagiraju i podržavaju fa..zam.
A posebna je priča da im se ciljna publika prorjeđuje i seli na druga mjesta. Vlakovo, Bare i sl.