Svi rade u zeničkoj bolnici
0
Poznati kandidati za direktora bolnice u Zenici
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istrazite kako su perjanice "SDA novinarstva" Vildana i Duska (nagrada za dobro obavljen stranacko-tajkunski rad) "uhljebile" sina i supruga na dobro placena i izmisljena radna mjesta u Telekom!!!
Zakon 1. Sarajevo je danas najtužniji, najsmješniji, najpodliji i najjadniji grad na kugli zemaljskoj. Licemjerje i glupost njegovih sadašnjih stanovnika postaje nešto što ih ontoloski odredjuje. Grad kvazi umjetnika, kvazi političara, kvazi sportista...Grad čiji sadašnji stanovnici sami sebe ubjeđuju da nešto vrijede i da su nekome bitni a svjesni su da je to laž ali svjesno i gordo žive u toj laži jer drugog izbora i nemaju."
Bit će kako narcis kaže.
Vjerujte sve su ovo posteni ljudi primarijusi i velika gospoda osim dr.Cehica naravno ;)
SLUSAJ JA,NEMAS TI POJMA KO JE LOPOV
JA-MAMA TI JE LOPOV
je zakon i mora se postovati komentari objavljeni pod imenom zakon bili su i ostali nesto najbolje sto jeobjavljeno na ovom portalu
Zar nije dr Spasojevic kandidat?
Zašto su sudinicu koja me dvaput vraćala na posao (pravoslavka), zamijenili drugom koja po istom predmetu neće da čuje o povratku na posao (muslimanka), zašto to traje već 4 godine, a ja sam bez posla sa dvoje male djece? Zašto niko neće da me zaposli iako je moj kadar izuzetno deficitaran i svaki dan na TV-u kukaju kako im baš takve struke fali? Zašto moju suprugu nazivaju vlaškom kurvom, sigurno što se jadna kao muslimanka udala za vlaha? Zašto su školi Miljenko Cvitković dali ime Musa Ćazim Ćatić, kad je prvi poginuo za slobodu svih naroda, a drugi umro od sifilisa pod nakom šljivom? Ali, opet ne mogu i neću da krivim muslimanski narod, jer je to divan narod, pun duha, dobrote, znanja itd. Krim nas sviju što pustismo seljake u grad, a sad ne možemo da se načudimo šta nam rade. Seljaci i papci su svi iste vjere!!
Neću reći da sam Srbin, jer ja to nisam, ali jesam pravoslavac koji živi u Sarajevu i koji se borio za Sarajevo. Ni u jednom momentu mi nije žao što sam donio takvu odluku. Mjesta sumnji nije bilo, jer sam Bosanac i ponosim se time. Ipak, u pojednim stavovima "zakona" moram se složiti. Tzv. sarajevski duh nikad nije postojao jer je baziran na lažnom homoru (nadrealisti=Monty Python), lažnoj muzici (plagijati i obrade, od Dugmeta, preko Pušenja do Balavog orkestra) itd, da ne smaram poštovane korisnike komentatorskog prostora. Gdje 130 000 pravoslavaca koji su prije rata živjeli u Sarajevu? Koji je direktor osnovne ili srednje škole pravoslavac? Zašto se "Mlada Bosna" naziva terorističkom organizacijom? Zašto se uvodi ili je uveden naziv Bošnjak, pa su oni koji se izjašnjavaju kao Bosanci manjina u vlastitoj državi. Zašto su mene na poslu nazivali vlašče-pašče zbog čega sam ih tužio pa zbog toga dobio otkaz?
De mi nabroj od vječne vatre ko su to prave sarajlije u sarajevu?!?!
Sve je istina ali prepisana .Ovo je vec negdje bilo napisano.Neko hoce biti pametan.Ali sto je je.
sta je se dr. cerom?
@Zakon 1 - 10 Po tebi su bratija Srbi vječite žrtve svega. Ti si izgleda još jedna u moru žrtava kolektivne lobotomije. Št se tiče izbora direktora, pokušavam se nadati da već nije sve završeno prije a da je ovo samo formalnost.
ni će.hi.c nije nista bolji. to je onaj gang.s.ter sa rep.i.ćem
I zali Boze sto sam zadnjih sat vremena potrosio na djilkosa poput tebe.
Jos da ti ovo napisem, na tvoj prvi zakon puk'o sam ti lajk, eto nekako si mi simpa bio, kontam se vidi ga jest pametan, lijepo i uredno slozio recenicu, ali dalje kad sam vidio da u roku minut-dva postavljas komentare skonto sam koji si pacenik. Ne mogu halalit taj lajk nikako, pa sam ti napisao ovo sve sto sam napisao, ali djaba budali govorit. Ukratko da ti objasnim, budi sretan sto se OLUJA 95-e nije prosirila sve do Drine.Ti bolan ne zasluzujes da spomenes Tifu ili Divjaka. Za tebe su Gavrilo, Draza, Karadzic i ostali "junaci" koje ce kroz svoja djela hvaliti Nele ili Kusta. I da, sarajevski Srbi ne prodaju svoje stanove u bescijenje, itekako su oni to naplatili, pa plus tuzbe za patnju i bol, nabralo se tu, samo izgleda tebe beje sto ti nisi imao sta prodat, a kako ce kad Sarajeva ocima nisi vidio, pa cak ni na razglednici, a kamol krocio.Nisi ni na TV-u jer tada nisi imao struje u svom selu, dok eto sada imas i internet, ali djaba asfalt je asfalt, i nemas sta prodat, jadu jadni