Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najveca katastrofa koja je zadesila BiH poslije rata
godinama putem komentara sam upozoravao na ovog narko bossa...i zbog toga bio na desetine puta banovan na ovom portalu...a vidi sad...oni pisu ono zbog cega su me vise puta banovali...amerikanci su dokazali da se obogatio radeci sa kriminalnim organizacijama...
SDA je neprirodna nepogoda koja nikako da prodje zadnjih 30+ godina :) Ne daj Boze da se desi, ali lakse bi sa poplavama i zemljotresima izasli na kraj, nego sa SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Još izvode DDOS napad iz centrale OSA-e ! U zatvor tu mafiju mamu im sprčim.
Mafiju otpustiti i postaviti stručne ljude i patriote.
A zašto ovog lika zovu “Osmica”? Jel po broju razreda koje je završio? Pitam za jarana.
sta znaci ovo crna lista, sankcije Amerike ne kuzim
Ko biva ne može putovati ni trošiti pare koje su pokrali, u nekim državama i Americi, a ponegdje i mogu,. ebeš crnu listu
Nek se zdravo i živo, za ove godine se guzilo, pilo, mezetilo ... Taman do tabuta može i u gvantanamo
U Zenicu kada podjem ja.....
@Asi101 nesto si pobrkao druze i ti a ovi koji ti lajkaju komentar.Kakve veze ima Ademir Kenovic sa NIP - om i nekakvim izborom u neko drzavno ili federalno tijelo.Nekada je volje nista ne napisati nego nesto nesuvislo i neistinito.Saberi se druze.
Ovi sa Poljina su samo čitali memoare Nikolaea i Elene Čaušesku. Sve po njihovoj mustri. A malo 8 je kao Sekuritatea. Ja mislio da se neko opametio znajući kako su završili
Američke sankcije: Jeftini tariguz papir - pitajte Dodika, Čavaru i Špirića
Mehmedagić je također dao instrukcije jednom pojedincu da nadgleda vladinog zvaničnika povezanog s opozicionom strankom iz entiteta Republika Srpska. ZNAČI AKO JE ŠPIJUNIRAO ČLANA STRANKE KOJA JE OTVOREN DRŽAVNI NEPRIJATELJ ,OSUĐEN I ZA TO? Smiješno..
A sta radi nase sudstvo ???
Sta reci na ovo. Drzava!?
Šta na ovo imaju da kažu NES i SBiH???? Pošto vole kritikovati ovaj ovakav ovaj onakav, S ovima nećemo zbog tog i tog i blablabla bleee bleee bleee......
ma lažu sve,
Osmica je King...podrumaši na noge kad ga spominjete
Poljubi ga u dupe
Ademir kenovic nip sam sebe predlaže za glasanje a sina je uhljebio u stranku dalje , ovi iz NS i SDP po lopovluku i štelanju mjesta su prešli SDA , o čemu vi pričate pa ne živite na Marsu , o Štelanju glasova i da ne govorimo ovi iz Nipa još pleskaju ljude po hodnicima kao što je jučer bio slučaj.
Zaboravili su navesti još i da je ubio nekoga. Ovi optužili, osudili i kaznili,bez dokaza i suda.Ozbiljnost i vjerodostojnost ove trenutne Američke politike najbolje se vidi u slučaju Čavara.Đaba vam, Bošnjaci nisu za rasprodaju.