Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaju se kafici izjasniti dal su za pusace ili ne. I onda ovi nepusaci mogu otici u nepusacke kafice a nas pusace ostaviti na miru :)
U djecjoj ambulanti KCUS, gore nego u drumskoj kafani 3 sestreice zapalile dito u sobi gdje previjaju djecu.. Nazalost, djete mi poslije lezalo na intenzivnoj njegi djecije hirurgije i lafo moram se obuci u zastitno odijelo...a med sestra pusi pored sobice i jos me gleda pogledom *sta blejis* i prekorava me kako nisam obukao one kesice preko cipela. UZas
SmetaMi što ste nepismeni jer se piše Smeta mi :-)