LDS Gradski odbor Mostar
0
"Pozivamo Mostarce da izađu na ulice"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@afawd Porazno je da to sto si rekao nije tacno, provjeri. Nit ih je bilo 17 nit su bosnjaci. ccc...
Mostar je pun seljaka i primitivaca, koji glasaju za SDA i HDZ. Nema srece ni zivota dok nam nacionalisti kroje sudbinu, pa eto vam ga sad! Glasajte i ubuduce za njih.
vrijeme je davno bilo da izadjemo na ulice, samo je pitanje dana sada kada cemo! probudila se Bosna i Hercegovina, tjerajmo GAMAD................
Svi na ULICE !!!! pa onda po kafama i kladionicama. Pa ti Selma @ Selma nemoj i dalje glasati, i to je tvoje pravo. Blago tebi pa ti je dobro.
ma neka vam mame izlaze na ulicu bilje jedne...vani srce puca :((((((((( PS: Jako sam ponosna sto nikada nisam glasala :)))))))))))))))))
hoces sipak . mostarce na ulice.:) to je pasivan narod. mozda ako ne rade kladionice i kafici. ah da sad je snijeg.
Hajde predložite datum da se nešto konkretno napravi. Svi na ulice! Jedva cekam da vidim narod na ulicama, imamo milion razloga. Pozdrav
Mostarci bi morali izaci na demonstracije kada Tihic i Dodik dodju Covicu u Mostar da Mostar poklone HVO-u kao glavni grad Herceg Bosne.
LDS, Nasa Stranka, Stranka penzionera, GDS, i slicne gradjanske stranke su danas mogle imati jedan ili dva mandata u GV da su sarađivale prije izbora. Samo saradnjom gradjanske opcije mogu se pobijediti nacionalisti. U GV trenutno NSRzB i SDP nemaju dovoljno ruku da nesto sami promjene... Svi na ulice, nek se tresu guzice...