Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 2008 god nisu uplatili PIO, toliko ne uplacenih toplih obroka,bar nekoliko ukradenih zaradjenih plata, neovjervanja zdravstvenih knjizica, gospoda na celu sa premijerom kantona Sarajevo ima novac za placanje drugih prevoznika,a o stabilizaciji voznog parka jedne od najbolje firme da ne govorim.. Ocigledno je vecini bitnije da ih prevozi neki tamo privatnik Slovenac KOD KOJIH CE MORATI SVAKI DAN ALI SVAKI DAN KUPITI KARTU DOK SE U GRASOVIM VOZILIMA OD 50 mjesta nagura 300 i tu se nadje par mjesecnih ostalo niko nema kartu i tako vec nekoliko godina.. Stidi te se gradjani sto nemate petlje da podrzite ovo ljude,nego ih pljujete i podrzavate kriminalce koji upravljaju nasim gradom..
mislim da su vec 94 g. trebali pozvati centrotrans da zamijene vozila gras-a . siguran sam da bi im radnici gras-a bili jako zahvalni jer bi mnogi jos bili zivi a kako znamo radnici gras-a su sa linija dolazili i vozili raju pod granatama i snajperom i mnogi tako dali svoj zivot. a eto sad kad samo traze svoja prava , nevaljaju.....e svaka vam cast moji sugradjani... moja velika podrska radnicima gras-a.
Makar DOLMOŠ nije neka pamet. Treba postaviti uslove, pa neka se registruje ko god može. Analogno kao za taksi linije. Ovo u Turskoj odlično funkcioniše i u mnogo većim gradovima od Sarajeva.
Samo naprijed... sosoni se ponasaju kao da im je gras babovina... Ugasiti gras u potpunosti, sosone na biro, vozila i opremu (koja je i onako u vlasnistvu gradjana, a ne sosona) prodati privatnim kompanijama ili ustupiti na koristenje uz naknadu. Zaradjena sretstva iskoristiti za poboljsanje infrastrukture u gradu. Dosta je bilo njihovog bezobrazluka i terorisanja gradjana...
I ? Kakvo je ovo rjesenje ? Sta ce biti sa Grasom ? Rijesili ste vi PRIVREMENO problem gradjana i njihovog prevoza, ali... Zar mislite da ce ostali prevoznici voziti besplatno ? Ili da ce mozda uvaziti Grasove kupone ? Na kraju krajeva, sta je sa zaposlenicima ovog preduzeca (Grasa) ?
Najlakse je naci ko ce voziti,trebamo da pomognemo ljude iz grasa da im se daju plate,ovo nije uredu prema njima,zamislite koliko porodica sad ostaje bez osnovnih sredstava za zivot,e moj Zeljkovicu sta ri radis,gadi mi se SDA i ovi lopovi,nek oni imaju,a ljudi nek umiru.
Glasovao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce ...g-din Tihić tehnički nokautira u prvoj rundi famoznu šestorku - koja usput budi rečeno radi na raspadu BiH... smireno, argumentovano i narodu jasnim jezikom bez problema demantuje i demaskira sve laži o SDA, raskrinkava trenutne politike raspada šestorke i još mnogo toga... youtu.be/QnNZgkV7yKM ...demanti povezanosti g-dina Tihića sa Fikretom Abdićem... youtu.be/dBDehA8TcZo?t=1h31m 30s - padaju neistine o g-dinu Tihiću kao kula od karata...