Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al jazeera Balkans je super. Valjda neće biti ugašeni.
who cares...
gdje ce se onda ove drolje sa al dzazire zaposlit, morace se opet jebavat po javnim kucama.
Danas je u pordilistu rodzeno 14 beba. 7 djevojcica i 7 djecaka. Cestitamo roditeljima na prinovi. U buduce u etern idemo samo fin VIJESTI.
za mene AL jazira nje bila loša...ono što mi se ne sviđa nisam gledao ali su izvještavali sa svih strana..a ne kao ovi naši magarci samo iz Turske
Vi ste ba SDA mrtvi i to svi znamo iz prve ruke.
već će se milić negdje uvaliti!
...mediji su pi-ar svojih finansijera. sloboda izražavanja se, u tom slučaju, tumači kao sloboda izražavanja stavova gore navedenih. neka al džazire, ne mogu oni bit gori od obergebelsovskog cnn-a, sve da šleper pure pojedu.
Ti si dokazana budala.