Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju Bosanci postadoše nacionalna manjina........ JUPI !
Ja rat niti zamisljam, niti prizivam, a ti si na ne 24% nego oko 13% teritorija BiH (babini jos pamte kako su se proveli a svi redom imaju RH drzavljanstva) i to u okruzenju sa svih strana, pa sad ti zamisljaj dalje... puno je izgleda i 13% za Bosance - jelde junačino.....
A sta je Tihicu dijalog? Nije dijalog slusanje monologa uz bespogovorno klimanje glavom. Kad dodje vrijeme za DIJALOG i bude spreman, mozda ga, ako jos bude volje za to, neko ozbiljno shvati. Do tad moze nastaviti s monologom, a moze i preci na pantomimu!
Bratski pozdrav našem kumu i bratu Sulju Tihiću iz Bijeljine, nek ti rodi godina, sinove da poženiš, da ti cvatu ruže i sreća nek te prati. Puno pozdrava brajko i kume od tvoga Rođe i Milojka, kaćeš vamo opet na ljutu jednu a nabacićemo i odojka na ražanj. Pravi si čojk i Bosanac Suljo taki nam se rađali.
Pipi duga carapica skini se sa portala i ne blokiraj!
Bas zbog toga nam je jaci polozaj bas zbog svih tih pi zda rija,zapad ne zeli da muslimanski svijet tj ti teroristi sto se predstavljaju da su muslimani imaju izgovor za svoje necasne radnje,dosta je svjetu jedna palestina. 90-tih ste imali oruzje jna ,embargo protiv naoruzanja ,Hrvate na svojoj strani,plus UN i Fikretenovce pa nista nuuulaaa mislili ste kad nestane municije da se usetate u Sarajevo malo morgen ono sto ste po kla li ili pob ili to ste ljude uhvatili po kucama i na prevaru sto su vjerovali jna kao i sa zenama i djecom tu ste bili hrabr borcii. Sada smo svi do zuba..... znas ti na sta mislim pa bujrum da vidimo ko ima srca ili cemo zivjeti ko ljudi ili...pa kom opanci a kom obojci a ponekome bogami i traktor...
P.S. Ne moras selamiti svakog pojedinacno. Samo glavnog za kojeg radis poselami.
Prosle su 1990te, a onda su dosle 2000te i desio se 9.1.1., pa u.b.i.s.t.v.o Tea Van Goga, pa napadi u Londonu, Madridu, cak i NA DJECU u Beslanu. Slijedilo je uvodjenje viznog rezima, biometrijski pasosi, zabrane umotavanja i gradnje minareta u zapadnoeuropskim drzavama itd. Nema vise ni saveznistava ni koridora koji su bili 1990tih. Kako je biti u okruzenju sa svih strana bez podrske iz svijeta?
LOL je napisao/la:\"Šta misliš kako će izgledati sljedeći rat ako razmišljaš na taj način ? \" Ja rat niti zamisljam, niti prizivam, a ti si na ne 24% nego oko 13% teritorija BiH (babini jos pamte kako su se proveli a svi redom imaju RH drzavljanstva) i to u okruzenju sa svih strana, pa sad ti zamisljaj dalje...
ARMIJA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SLOBODNU, JEDNISTVENU, NEZAVISNU, NAŠU DRAGU ! BOSNU I HERCEGOVINU
Jest vala @kk 90-tih se pokazalo da boj ne bije svjetlo oruzje vec boj bije srce u junaka,a sada hvala Bogu ima i oruzja za jos 3 poluvremena ako treba. Pa kom obojci kom opanci a i traktori mozda.
Vi nekakvi \"Bosno-Hercegovci\" sve vise me podsjecate na Jugoslovene. Nametanje izmisljene nacije i tu je priča zaustavljena jer dok je god on Bošnjak ti guraš priču o izmišljenoj naciji Bosanaca i Hercegovaca (svaka je nacija izmišljena kao i državne granice), širiš srbiju (koja za tebe nije izmišljena nacija zar ne?) i tako to..... Reci mi još kojeg hodžu da pozdravim...... Mujketa ? Ti se stvarno nikad ne mjenjaš, zar ne, srbi uber alles, nastali i prije ameba ? sve je srpsko zar ne, Bosna na 24 % teritorije AVNOJ granica i to samo gdje su Bošnjaci ? Šta misliš kako će izgledati sljedeći rat ako razmišljaš na taj način ?
@o pa ja kolko vidim tvoji boshnjakistanci su slijepi od mrznje prema Tihicu i ne biraju ruzne rijeci na njegov racun a samo zato sto je covjek normalan i zeli da ovu dugogodisnju krizu rijesi pregovorima. vecina bi vas da se opet bijete i da protjerujete i stim ciljem stalno nesto prijetite. nama zapravo odgovara ovakvo stranje i sto ste vi agresivni i niste spremni za kompromis i dogovor. jos samo da opet zapocnete kao onda 92-e pa da zavrsimo jednom tu utakmicu
napus se moje srpske KURRCINE.
ocigledno je po komentarima da su cobani srbi ispunjeni mrznjom i lazima....