Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za kravicu Znamo mi moj ti da istina boli.
nauci prvo da pises da te razumijemo.
Kretenu kravica, imal\' kod tebe tacke, da malo predahnes itd?
Ne dirajte Asima ... nije ovo njegov clanak, vec agencijska vijest. Asim pise bolje
HE HE HEJ BUDALETINO A SLIKE TI DA MIJENJAS NEKOG JEBO TE ONAJ KO TE POSTAvi ovde gdje ode asime ono sto dobise nagradu za film o podrinju i stradanju srba i naslimana SAMO O9 STRADANJU SRBA MOGLI SU NESTO SAZNATI ALI SI BALISKA PICKO SKLONIO NESTO TI NE ODGOVARA
Hocete li vise onu mafijasku kurvu Svetlanu Topalic maknuti iz medija?
Pardon, nisam mislio Željko već Momire =)
E moj Željko... malo se kasno pitaš takve stvari... dok je vama došlo iz guzice u glavu gdje živite, možda je već i prekasno. Al haj ima nade dok bar neko smije progovoriti o \"državi\" u kojoj živite. Leglo kriminala i zla. Ali nije ni čudo - ta tvorevina od \"države\" i jeste nastala na principima zla i zlo će je pratiti dok god bude postojala.... cheers!