Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste smijesni. Evo ja i danas kombinujem moderno sa starim. Lijepo izheklani dio krasi stakleni sto.
Mjesto obračuna kolđine protiv fahrove i zlatkove falange. Ni policija, ni opština ne objavljuju ništa sa mjesta dešavanja - Centar za zdravo starenje-Novo Sarajevo.
Zovnite Silvester Stalonea, on je u filmu Razbijac imao obuku za heklanje...
Taman mi treba, uzeo novi tv, guzonja,ogroman, da ,po obicaju, k'ona selu, stavim na njega heklanje.
jos ako kupis kakvu modernu sofu pa je prekrijes cupavcem..da se ne prasi:)
zdravo starenje je starenje u kojemu će društvo i familija poštovati starije. od toga na žalost nema ništa. mladi starce spakuju u starački dom da im ne smetaju, a sebi stvore film da je njima tamo lijepo. ali nije, starcima je najljepše kraj svoje djece naravno pod uvjetom da su djeca normalna. starcima je danas jako teško, u tramvaju im se niko ne diže, čak im spočitavaju što ulaze u tramvaj kad je gužva. ma uglavnom starci na.*** ste. dok imate ušteđevinu u staračkim domovima će se brinuti za vas, a ako nemate molite boga da što prije umrete. čast familijama koje vode računa o svojim starijim članovima, a njih je sve manje i manje.
Zdravo starenje?? Posebno se preporucuje starijim osobama slabog vida i jos slabije kicme.
Ma znaš šta... odoh ja da heklam... iako sam se smijala tvojim komentarima ko nikada, danas si baš nadahnut. Jedan od razloga što se vrtim po ovom klix-u su i tvoji komentari, ali zaista i iskreno.
mnogi su rekli da sam smijesan:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Preslatko, ja ću baš poslati jedan heklani stolnjačić...doduše nisam ga ja heklala...ali do sljedeće godine možda i završim "ručni rad" koji sam počela prije nekih... 2 godine. Ali heklanje je "in", djeluje opuštajuće, meditativno, antidepresivno (malo nevjerovatno, ali istinito)..