Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas fina ideja, sve je manje zajednistva, nadamo se uspjehu,
ja bih svakako dosla da nije pao bas u vrijeme ispita...divno je to kad bi mogli skupa da nesto uradimo...da se osjecamo kao tim...pa makar i ovo...mi ratna djeca nismo mogli dobre 4 godine uzivati u snijegu...tako da bih rado cistila isti, s lopatom, uz caj, fine ljude, puno smijeha..nedostaje mi onaj dio djetinstva koji su mi otkinuli neki zli ljudi...najradije bih dosla s ovom djecom da se igram kao nekad kod kineskog zida...ali nije primjereno moji godinama...
Sve je to lijepo. Samo mi nedirajte snijeg, dalje od toga. Snijeg je boziji blagosov, ja ga zelim, jer mi tad najvise zena dolazi u posjet. Sve ima svoje. hadjija sam samo zimi. bujrum zene moje ljepotice, vrata su vam otvorena.
nije bolan BRIJEG na snijeg... nego BIJEG haahahaha
Imaju ljudi koji su plaćeni da čiste, bolje da grijanje poboljšaju!!
Evo sve trcim a zapinjem ye.bem vas sve po sp.isku, kad ove guzonje iz parlamenta vidim na ulicama da lopataju i ja cu im se prikljuciti i ne morate mi ni marke platiti samo neka oni prvi, valjda se trebamo od nase vodje ugledati, a i oni su nasi sugradjani!
Nek huso lopata on je svakako sa sela, nek se vrati na lopatu :)
bolje bi vam bilo da narodu pustite grijanje, bagro s.m.r.d.lj.i.v.a. ovako ukoceni i promrznuti ne mozemo casu drzati kako spada a kamoli lopatu............j.....m vam mame poremecene
Kad završite dodjite u Sarajevo da i nama ovo na brzaka polopatate
smisli ti nesto noname kretenu neafirmisani ;)
Odlično, nadam se da će nam podijeliti i maske da ne udišemo \"finu prašinu\" direktno:))))
Zenica do bagro!