BiH
19

Pozdrav proljeću ove nedjelje u Pionirskoj dolini

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Najveća, tradicionalna proljetna zabava pod nazivom "U susret proljeću" u RZC Pionirska dolina i zoo vrt bit će održana u nedjelju, 27. marta 2016. godine.

Zabavom koja se već šestu godinu zaredom održava u Pionirskoj dolini i zoo vrt, te pjesmom, igrom, plesom, sticanjem novih znanja mnogobrojna mala raja, njihovi roditelji i ostali posjetioci poželjet će dobrodošlicu proljeću, ljepšim i sunčanijim danima.

Manifestacija u organizaciji agencije Newevent, brojnih partnera i Pionirske doline i zoo vrta počet će u nedjelju u 10 sati. Prema najavama upravnika Pionirske doline Esada Tajića, poziv na najveću proljetnu zabavu važi za svu djecu i mlade da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima u prelijepom hortikulturno uređenom ambijentu Pionirske doline uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program proslave dolazak dolazak najljepšeg godišnjeg doba.

Tradicionalno Pionirska dolina i zoo vrt najvećom proljetnom pričom ozvaničit će i početak nove poslovne sezone, a od ovog vikenda rekviziti za dječiju igru i zabavu će nakon zimske pauze ponovo biti pušteni u rad, kao i ljetna bašta i zoo prodavnica koje ponovo počinju raditi u punom kapacitetu.

Iz agencije Newevent najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a neki od njih su učenici OŠ Malta i Skender Kulenović, mladi manekeni agencije Free Models, a animatori u likovima Shrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja, Cappy pobrinut će se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Ovonedjeljna zabava u čast proljeću trajat će sve do 17 sati, a ulazak u Pionirsku dolinu organizovan je po važećem cjenovniku.