Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar dan, ljubim ruke! Da li je to ured gospođe predsjednice Republike Hrvatske? Ovdje predsjednik predsjednistva BIH... Molim? Pogrijesio broj? Kako, pa ovdje jasno pise 385... Nista? Hvala i izvinite. Biljezim se sa poštovanjem.... Pozdravite je mnogo, recite Željko zvao tiiii tiiii tiii tiiii......
Morat cete Kolindu molit za pomoc bgmi✈...recite🇭🇷 HELP
A kanaderi?
@naftalin: To treba zatraziti Predsjednik od susjedne Predsjednice, ali s obzirom na tastinu, tesko da ce itko traziti kanader jer nakon tolikih neopravdano ruznih rijeci, uvijek je tesko traziti pomoc jer ego je ocito bitniji od sume. Ceka se kisa!
Onaj predsjednik nas sto javno pljuje predsjednika koji ima kanadere?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oružane snage treba uključiti u sve! Hiljade zaposleni koji čuvaju neke straže i zajebavaju se po kasarnoj. Čast onima sto idu u misije , ostale sve uključiti u požare , poplave , razne potrage. Da je stab OSBIH digao svoje ljude i resurse naprimjer ona budala Gacic bih bio puno prije pronađen.
@Batistuta1987 Nece zvat kanader jer je avion oruzanih snag RH a to bi bosnje shvatili kao agresiju a osim toga Komsic je nazvo Kolindu nestabilnom
Ne sjekirati se,u ponedeljak ce kisa