Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministarstvo sigurnosti BiH zajednicki sa entitskim upravama za civilnu zastitu naslo je adekvatno rjesenje problema. Naime, umjesto kanadera i air traktora na vrh Prenja ce se postaviti 6 zmajeva sa pilotima koji ce nositi flase vode i bacati ih u vatrenu stihiju. Zmajevi ce biti obojeni u nacionalne boje 3 konstitutivna naroda i to po nacionalnom paritetu: 3 bosnjacka, 2 srpska i 1 hrvatski! Gori more, gore i planine...
Čuj administrativnih problema, pa ako nemamo 100.000 KM da kupimo gorivo, to nisu administrativni nego finansijski problemi, koliko ja znam. Koja smo sirotinja jbt, sve skrkaju u plaće i nema ni za šta onda para.
pozar prijeti kucama reko je ako ne predate pare ode kuca
Treba i hebati mamu.
Bye, Bye šumo... Ocekivati pomoc nase drzave smjeh do suza... Nista ovo nece izaci na dobro dok narod ćuti.
BORAČKO. M Veoma slabo poznajes strukturu vlasnistva na Borcima i Borackom jezeru,
I mene zaustave drotovi po danu i kazne zato što mi je crk\'o jedan far, kažu ugrožavam bezbjednost. Gdje je sad naša bezbjednost? Ili zaustave me i mjere izduvne gasove iz auspuha i kazne, kažu da zagađujem okolinu. Pa gdje je sad zaštita okoline?
\"zemljak\",Borci više nisu u srpskom vlasništvu.Sve su prodali,pa sad pale ono što je nekada bila njihovo..
ovi piromani što pale- dabogda pocrkali u najvećim mukama..
Tare care, na \"tvoju sreću\", gori srpska šuma jer su Borci i Boračko jezero pretežno u srpskom vlasništvu.
Tako i treba neka izgori ovaj narod, politicari i ova zemlja.Bolje nismo ni zasluzili
HEGEMON ME nasmijao do suza, svaka ti cast imas strasan smisao za humor, veliki pozdrav ko god da si :*
Muslimani se pozivaju na bracau arape i turke a srbi na bracu ruse.Kad vas toliko vole sto vam arapi nedaju dzaba naftu a rusi dzaba plin!
gdje su pare iz fonda civilne zaštite???? koji kretenizam, ne mogu odvojiti 100 hiljada za gorivo.
Za vjerske objekte imate para!
Meni bas super gledat kako gori :D JOS DA GORI SRPSKA BILO BI SUPER :D
Strašno je koliko smo nespremni za elementarne nepogode i katastrofe. Političari spiskaše sve naše pare samo na svoje guzice. Da imamo imalo pameti odveli bi ih fino u šume, dali im po kantu vode i nabili nogom u guzicu pa neka gase požare!