Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo JVD i DVD Imotski,Makarska,Split,Knin! Koji su spremni pomoć da dođu,kao i ostale! :)
Neće izgoriti 50 hektara. Izgorić se možda 10-ak hektara. Nije ni to malo, ali je manje od 50 hektara. Vidite li koliki je to park?
Onoga dana kada ljudi shvate da se I jedni I drugi I treci zovu zajedno Bosanci I Hercegovci ,tada ce ovakvi problemi postati banalni u drzavi. Pogledaj samo kako lijepu drzavu imamo ,svi vani su svjesni osim samih njenih drzavljana...Ne mogu da shvatim da neko napise :" Ne pitaj njih, neka sve izgori" a da se radi o njegovoj rodjenoj drzavi...
Tu trebaju bar 2 ili 3kanadera. Voda se uzima iz Buskog blata( jezera). Tamo i nazad izmedju naleta prodje 18 minuta. Poslije 4 sata rada moraju na nadopunu goriva . Jucer je taj jedan imao 10 naleta i izbacio 65 tona vode.
Sad je dobra Hrvatska.
...a sta je sa buskim jezerom i strujom od istog?????
Joj što mediji pretjeruju! Pa svake godine gori. Šta je uostalom 50 hektara za toliku šumetinu?
pa opet glasajte za zelembaće...
Toliko se pokralo da se nemoze kupit oprema da se i najmanji pozar ugasi
a 800 maraka na odricanje drzavljanstva a u europskoj hrvatskoj 200