Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika PODRŠKA za sve VATROGASCE na ovim vrućinama koji svoje živote izlažu riziku!
Blidinje gori, a fadil se češlja
Kako kaže veliki mozak muslimanske politike u BiH Fadil Novalić: Nije problem sto BiH nema kanadere, nego je problem sto u isto vrijeme i Hrvatska ima pozare.
Ima tu hiljade hektara tako da se ne sikiram previše. Uostalom sinoć je bilo kiše
ma nista drzavne kupovati pa da cekamo dodika da se javi sa vasera u laktasima samo federalni kupit civilnoj zastiti neki kanader
Buduca pustinja bez vode i zelenila sve je sprzeno.Ljudi su najvece zlo ovog svijeta unistise ga .
hahahaha
Inače se u ovom predjelu nelegalno krčila šuma te izvozili balvani četinara. Pošto nema zakona o šumama u HNK/HNŽ inspekcija ništa nije poduzela. Da li je ovo neko namjerno uradio kako bi se pokrio taj kriminal gore ostaje da se vidi... Inače prelijep krajolik...
Dobro ste digli buku radi ovoga....pozar divlja 10 dana moli se za kanadere a mi ih ne mozemo/necemo da kupimo godinama..
A helikopteri Srbije gase pozare u Sloveniji😂
najveci rezervat munike pinus heldreichi u BiH izgori.....
Hocel prenkovic i covic svratiti? Nije njih to briga!
sto jedno ovakvo ljeto upropasti prirode ne moze ni 30 zima
dobili su rvati izborni zakon kakav su željeli i sad je ova vatra rvaski problem "erceg bosne" zar ne.to je rvaska vatra u rvaskim šumama i gorama,nemamo mi bošnjaci pravo da se miješamo,njiov problem i njiova stvar.
govi šuma govi bovovina