Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta cekate , te mine su se davno trebale ukloniti, svasta.
najlakše reći ima mina i gledat s brda...
da je kakav avioncic al jebes ga ne može kuja zeca stići od Audija Mercedesa Pasata koji su neophodni našim Vrlim nadasve poštenim vodzama ;)))))
A sta sad ako strada koji hercegovnac majorizirani
Jbte, samo deset kilometara od top turisticke destinacije u BiH citavo podrucje je u minama. To je katastrofalno! Zamisli da neki francuz avanturista stane na jednu, citav svijet bi se digao na noge, ne bismo vidjeli tursta za 20 godina.
4,3Mil se godisnje ulaze u deminiranje ali uspjesno nam mazu oci citeci lokacije pored magistralnih puteva...jos se reklamiraju preko BIHAMKa al neka...tako nam i treba
To nesto puno zvuci, 4,3M, kolko podrucja mogu ocistit za te pare?
Franz je cifut, genocidas i umobolnik. Dovoljno je reci ovo prvo, a drugo dodje samo
sto ga prizivas jbte on
Da obavijestim ove glupane sto mu daju pluseve