Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktorica dosla do nje pjeske, tek jutros u 5 , 11 sati hodala da bi ustanivila nivo povreda, kao uslov za paljenje helikoptera! O kakvoj ekspeditivnosti i svajesnosti pricamo??? 11 sati zena lezala povrijedjena, eto o takvoj! Pa zar taj helikopter nije migao doktoricu da i doveze? Ja drzave i qrca!
Članovi Civilne Zaštite Konjic, 13 članova gorske službe spašavanja stanice Konjic među kojima je i doktorica Tamara, dva člana gorske službe iz Mostara. Niko njih ne spominje koji uprkos mnogim preprekama uvjek idu prvi. sinoć su se satima probijali do unesrećene ostavljajući svoje obaveze kako radne tako i privatne. čast je poznavati ovakve ljude i imati ih za prijatelje.
Cool snijeg na prenju