Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine je bosnjacka djevojcica u Rogatici skocila sa prvog sprata skole zbog vrsnjackog nasilja. Procetnicka kancelarija OSCE-a iz Foce je to samo odcutala.
A to su ono kojima ne smeta kada djeca iz rudjanskih i visegradskih skola idu organizovano u posjetu Drazevini i nemaju komentara o tome, ali zato nama u ministarstvima i pedagoskim zavodima u Federaciji ".ebu mozak" o inkluzivnosti. Njih ne treba uopste primati na razgovore.
komšije srpske nacionalnosti --------------------------------- Kako srpske nacionalnosti, kad to u Bosni ne postoji? Hocete reci posrbljene etnije? Posrbljene za vrecu ruskog zita krajem 19. stoljeca?
Koliko bolestan u glavi moras biti da ovako nesto uradis, stvarno ne znam. Psihijatrija.
O ovom se mora oglasiti i koalicija domovina u genocidnoj skupstini a pogotovu ministar Mektic.Imam dojam da su i njega Ivanic i Kucic usutkali
nekad u Karpatima, naj važniji dio folklora, ubiti izvor egzistencije. genetika je čudo!
Četnički terorizam. Dodik kopile ebem li ti krsnu slave I tromajku kurvu
Ocekujem od ivanica da ponovi kako je bosnjacima i hrvatima u PiSi-ju kao u raju...
Ajmo sada pomoci ljudima, poslati pomoc, novca... Inace treba osnovati neki fond.koji bi pomagao povratnicima u RS jer.ocito je da se etnicko ciscenje nastavlja i u miru samo drugim metodama
De da sad vidimo da li će policija rs-a odraditi svoje civilizacijsko lemanje po repnjači ili će da prešute.
postavi mine oko imanja i postavi upozorenje i okruzi imanje trakom pa ko voli nek izvoli.... da ima pravne drzave ovo ne bi bilo potrebno, ovdje je covjek prinudjen da zastiti sebe i svoju porodicu , u tu policiju se ne uzdaj..SRAMOTA
Kako se zove onaj premijer RS-a što liči na žensko, što se sada ne javi? Gde si bre Dodo čuveni socijaldmokrato, reci nešto burazeru!!!
Zalosnije je sto se taj covijek nije naoruzo a zivi okruzen sa stokom (vlasima) i jos se on boji njih svasta Boze sacuvaj.
Đikani su to,to je mržnjom otrovano.
Kakva smo mi moralna bijeda na Balkanu... "ho'š sad da te ubijem, ho'š sad da ti glavu otk'nem, *ebem ti mrtve, ebem ti djete..." nemoguće je utvrditi ko je gori... 😕😥😑😞
Mile.... de sad javi se. Zbog ovoga is ostalih stvari ce se RŠ sama uništiti...
Fuj