Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno nešto za obnovu po 50 000 KM. po kući.Ljudi naprave novu kuću za puno manje novca. Vjerovatno su sve bile na sprat i po 300 m korisnog prostora.
genocidaš,providan si
cekali su 15 godina da bi obnovili tih 18-tak kuca. Opet su novac od EU pomoci ulozili u svoje privatne firme....a ko ce se i kada vratiti...kuce ce sasvim sigurno biti prije ili kasnije prodane...a novac oko njiove obnove su kasirali SDA politicari
\"E vidi balija cuj dopustili u konjic da se vrate. Kako su samo mogli?? Ovo samo balije mogu\". Jeste li ostali bez rijeci, a uje i cete. Ko zeli ili ne zeli suzivot. Prvo naprave belaj pa onda ko prosjaci mole da se vrate. Ovo se nikad nebi desilo nedje u ljubuskom, capljini, stocu ili gacku, bileci i sta ja vec znam.