Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa neka ga ofarbaju u zeleno
To je vjera rodjena u krvi nevinih dobrih Bogumila Od pokolja joj istorija vrvi od uvjek je zlocinacaka bila Istragu komsija na Bozic slavite Prije klanja djece ljubite krst sveti Svi pokolji iz crkve vam krecu A onda idete krasti i oteti Vjerujete u tri razna boga I svaki vas poziva na klanje Da lažete ne stidite se toga Vama strano je Bozije sveznanje Mrznju ste dobili s krštenjem I kroz cjeli zivot vas prati Pogan sto u dusi vam se krije Sto Jordana ne moze oprati
Nece dugo ta koljacka bagra na planeti ovoj da prestigne Ne pomaze njma ni vijagra kurac Vlahu se ne moze da digne A njihove drolje uspaljene Jebe svako u svakom naletu Vlasima i kcerke i zene Najvece drolje su na svjetu Nebrojene one lizu supke I snimaju pornice sa konjima Kurcima su napunjene dupke Dal na svjetu vecih drolja ima A njihovi bijedni muskarci Mastaju da prave granicu Zakrham li im do grla majci Jebem li sestru im u guzicu
Ističu da je „BH Telecom“ za dan dobio i građevinsku i upotrebnu dozvolu, a da se niko od vlasti nije upitao kako će elektromagnetni kišobran moćne kompanije utjecati na zdravlje 500 brekovičkih osnovaca. Prilikom postavljanja ovog tornja policija je čak uhapsila mještanina Nijaza Čauševića, koji je pokušao spriječiti ovaj čin.
Neznanje je izvor svih gluposti. Ne postoji nikava svjetska studija koja dokazuje uticaj nejonizirajuceng zracenja. Ostalom vuše zrači vaš telefon u džepu, pogotovo ako je daleko od bazne stanice, jer mora da diže snagu da bi održa komunikaciju sa istom. Ove glupane molim da ugase svoje telefone, i wifi routere u kucama takodjer. Nivoi dozviljenog zračenja u BIH su isti kao u EU.
A jel ovo hoce mtel, bh telecom ili eronet da postavi odasiljac?
Aktuelna ministrica građenja, prostornog uređenja i zaštite okoliša Unsko-sanskog kantona (USK) Sinha Kurbegović kazala nam je da se svojevremeno, kao općinski službenik, bavila ovim slučajem i sjeća se da peticija mještana Brekovice „nije prošla jer je naručena studija pokazala da nema štetnih utjecaja“. Ko je studiju naručio i od koga ne zna se.
„BH Telecom“ je Brekovičanima, kako bi ušutkao njihove proteste, ponudio da u školi napravi informatički centar. Odbili su, nadajući se da će uspjeti u namjeri da uklone toranj. Izgubili su „i na mostu i na ćupriji“.
Toranj „BH Telecoma“: Postavljen uz školu u koju ide 500 osnovaca - Postalo je pravilo, gdje god se ne može postaviti odašiljač - nosi na Brekovicu. Tamo može jer, kao, to su seljaci i nemaju pojma - ironično komentira Mujkić.
BH Telekom je postavio milion repetitora na zgradi, pokraj skole, na kuci, u dvoristu i nikom nista. Kad se to uradi u RS, to je napad na Bosnjake.
Haj ne serte sad već s tim bošnjačkim konotacijama zbog repetitora. Skontala eto SANU da sad relejima ubija. Obezvrijediste time teže poteze i djela. Sem toga bitnije je što je škola tu, a ne povratničko naselje.
Mene je televizor ozracio kad sam bio mali tako da mi je sad svejedno
Jel ovo nauchno dokazano ili mjeshtani samo predpostavljaju da je shtetno? i za GM hranu kazhu da je shtetna, a niko nije rekao shta je konkretno shtetno, i kako se negativno odrazhava na zdravlje. Ako ima neki struchni dokaz za shtetnost, nek onda obustave radove, a ako ne, onda nek se poklope i ne nagadjaju.
zivim 15 godina iznad glave mi repetitor i nista, nije nista dokazano o stetnosti,
Ne bošnjakajte se, nego se integrišite u srpsko društvo.
Ma i da ga postave ja bih ga srusio odmah isti dan.
bosnjaci povratnici ce da svjetle u mraku....:)
ti si slucaj za psihijatrije aaloooooooo smrdo jedan
@DeathInTheAfternoon volim kad ti mamu trpam pa kad ona zacici kme kme ubrzam tempo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)