Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadni 'povratnici' 26 godina nakon kraja rata...
Susjedne drzave ne odustaju od genocida, iza resetaka genocidaju, a istovremeno cijela planeta non stop saznaje o njima, ko su i sta su. Bruka.
ovo je zalosno ,,,zar je tesko odvojit malo od svakog politicara i podrzat ovakve ljude,,,ne ide mi u glavu kako neko moze imat 5 auta platu za 10 uzimat lopatom od drzave a tesko mu izdvojit koju km za ovakve ljude koji se vrate i koji ni krivi ni duzni nisu u stanju,,,,onda se zale da se ljudi ne vracaju i odlaze,,,,gospodo politicari i vas cekaju samo 2 metra ispod zemlje,,,,
Kad ce se obnoviti Institut za jezik knjizevnost maloprivredu i telekomunikacije iz Cajnica?
Tekst vrijedan samo ove u crvenom dobra za taslacenje
Obećali ..😅 Pa vi obećavate narodu vile i kule 30 god , lopovi , kriminalci i smradovi bezobrazni, fuujj
obećala ..... često korišćena riječ naših lidera
Ako se za 25 godina nakon rata nisu povratili nisu vala trebali ni sad.....ova obucu pravo keksi svaki dan bi navlacio i svlacio ko cipele
vazno da je tuzlansko na stolu.
U zraku se osjeti predizborna godina
Samo naprijed, sda mora pomoci svakog povratnika na teritoriji manjeg bh. entiteta to joj je dužnost i obaveza. Svi povratnici treba da se obrate ministru Edinu Ramicu sa potpunom dokumentacijom i dobiće sve.
pa sta bosna dozvoli sta bosna dozvoli malo je svaka kazna za nas