Komentari (410)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa skuplja povorka od sff-a
@MrBig nema para za ljekare ali ima za pardu ... sramota do neba...
@MrBig hadžija dino konaković iz budzeta finasira lgbt propagandu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvi su komentari, biče ovo malo policajaca.
Tu je ambasador SAD-a. Bice to sve ok.
MAJMUNI MAJMUNSKI, HOCETE U EVROPSKU UNIJU, A NI DO PRVOG SLOVA NISTE NI BLIZU, A KAMOLI NESTO DRUGO. BOLJE VAM JE FINANSIRAJTE BANJSKO LIJEČENJE LJUDI KOJI SU SE BORILI ZA DRŽAVU, IDIOTI IDIOTSKI. DABOGDA JE SVI NAPUSTILI, PA VI KO KERIĆI OBILAZILI "PUSTINJU". MRŠ
treba ih nogama nadzonat, sramota za grad
KOLIKO JE SEHIDA POGINULO ZA OVU DRZAVU I STA MI DOBIJEMO DA HODAJU PEDER FUJ PROKLETA OVA DRZAVA BILA
Mislim da je krajnje vrijeme da i mi "obicni" gradani pocnemo traziti svoja prava !!!
Pojedinima je izgleda ljepše vidjeti ped*ra u tangama kako šeta po gradu nego pokrivenu ženu ili časnu sestru nbtn. Ali eto, svako ima pravo na svoje mišljenje ;)
Ja svoju djecu odgajam da budu gej, ima da prvi u redu stoje i gledaju paradu nece li postat jos gejastija. Tako sam prosle godine ih vodio na paradu vina i slanine nece li postat poljoprivrednici.
Vidi ove ljepotice sa slike
Sama činjenica da je potrebno ovoliko da ih osigura govori koliko su prihvaćeni u društvu.
čitam ove komentare, pa kad smo frajeri i protiv, što se neko ne digne sa sećije od vas koji komentarišete i ode ne napravi neko sranje, a ne samo blebetanje po tastaturi,... hajmo mi napraviti protest do nebesa poslije te povorke i sranja pa otići pred predsjedništvo, ali svi, cijela država, zaustaviti fabrike i proizvodnju i komplet sve neka stane i jednom zauvijek očitati bukvar dodiku, čoviću, bakiru i ostaloj gamadi,...
Svi zele pare, donacije, posao, Evropu i bolji zivot ali kad dodje do ljudskih i demokratskih prava tu se vec razlikuje misljenje gradjana Balkana. Tu vec pocinje mrznja, problemi i pametovanje. Znaci mi da bude dio Evrope ali manje vise samo da nam posalju lovu a mi da nastavimo da mrzimo i da se vadimo religijom koja nas je unazadila i zbog koje fakticki zivimo od donacija.
Organizovati cisterne da komunalno obavezno sapere trasu parade.
PLAĆENICI, A NE AVANGARDA!
sto cu zajebavat ove homofobe, sta je baaa, pederivam setali gradom vi niste smjeli nistaaaa ahhahahhah
čovića i dodika na čelo kolone