Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto struca i litar mlijeka, samo nemoj da nebi opet zaokruzili SDA. Fuj bagro. Gade mi se sva tri naroda u BiH. Ista govna drugo pakovanje
imam penziju 380 maraka, podstanar sam plaćam kiriju 200 maraka, rezije 150 maraka i nemam nikakva prava na bilo kakvu socijalnu pomoć. i pripadam kategoriji raseljenih......... ako se ubrzo šta ne promijeni ubit ću se.
a u ostalim gradovima nek crknu nisu bitni... NIJE BIH OD HADZICA DO VOGOSCE smradovi pogani, samo tako nastavite i imat cete jos 10 entiteta umjesto kantona pa cete ku*rcu svirat... Eto vam onda opcina Centar kadvam budu i vodu prodavali koju ionako nemate..
Nije to džabe opština koja vrijedi što reče BAkir , ko 10 drugih ! A pred Predsjendištvom otvorena PRVA RELI STAZA za invalide u kolicima na Balkanu !. Kakav humanizam i renesansa. Ne moraju biti AJnadžićevi ratni, ma mogu i civilni, svih nacija i vjera, demokratija ti je to ba ! http://www.avaz.ba/storage/2016/11/24/5836fac4-a53c-4c4b-894b-0d1b0a0a0a64-4.jpg