Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popisam se na grob onom truhli koji je ukopan medji ljudima koji su casno i posteno poginuli braneci ovu vukojebinu, koja im zahvaljuje minimalnkm penzijama i kopanjem smrada koji je izdao i prodao svoj narod pored njih!
Skaka i ostali pripadnici skupine SDA nisu došli na mezar Alije I. radi Alije ili dana grada Sarajeva, već na ovaj način iskazuje svoju odanost Bakiru I. !!!
Sarajevo je oslobođeno 5.aprila 1945, a ne 6tog i oslobodila ga je 16ta muslimanska brigada....6.aprila 1945 su izdrkane kuroslavne četničke snage prodrle sa istoka, pobile 7.000 Bošnjaka, čija su tijela strpana u masovnu grobnicu na Alipašinom polju..........SARAJLIJE NE DOZVOLITE VIŠE DA PODLIJEŽETE KOMUNISTIČKIM LAŽIMA I MANIPULACIJAMA
80% partizana su cinili Srbi koji su se 4 godine borili sirom Jugoslavije protiv nacista i njihovih potrckala cetnika,ustasa i pripadnika SS handzar divizije ciji su pripadnici bili i clanovi porodica Skaka i Izetbegovic.SARAJLIJE NE DOZVOLITE DA VAM POTOMCI FASISTICKIH SAVEZNIKA DANAS SLAVE OSLOBADJANJE GRADA.
@kikole Ako je 16.muslimanska brigada oslobodila Sarajevo, a jest, kako Sarajlije mogu biti potomci fašističkih saveznika?..........Ako znamo da je od 80% srba u partizanima prije bilo bar 60% od toga u četnicima, koji su poslije poraza 1943. prebjegli u partizane, ne znam o čemu pričamo............SS divizija se nije borila na području Balkana......SARAJLIJE NE DOZVOLITE VIŠE DA PODLIJEŽETE KOMUNISTIČKIM LAŽIMA I MANIPULACIJAMA
Cijena koju smo platili zadnji put od 11541 ubijenog Sarajlije od toga 1601 dijet , kada je glasna i arogantna manjina među nama (kakva postoji i danas) uvjerila sve nas: "Mirno spavajte rata neće biti!!". Kaže se "Nikad više!". Nikad više snajperi po djeci, nikad više glad i zima, nikad više bespomoćni. Nikad više.
Ojha! Ala se Igor Gavric uprpi na slici cetiri, ne smije ni glavu dici.
@oftheDay Ovdje? Ovo je najveci BiH portal, moj koliko i tvoj. A dodjoh s jednim i samo jednim ciljem a to je da ukazem na to da se Igor Gavric zamislio ka prase kada piski.
@gazija007 Ne moze tebi a ni meni niko ni uzeti ni vratiti obraz do nas samih. Koje su zasluge Igora Gavrica osim sto je Srbin koji se zamislio ka prase koje piski na grobu rahmetli Alije? Sacekacu.
ŠTO TO NEMA DINE (KONAKOVIĆA)