Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u drugim je djelovima jos gore
Pa neka se zene izmedju sebe.Danas je to normalno.
znam i ja jednogh dečkića, bas smo mu kupili tortu za sutra, slavi 49. rođendan...
hadumi
pa mozda su pederi
Odlične vijesti!!! Dok Latini lagano nestaju mi se jebemo kao zečevi i svaki dan nas je sve više. Za par decenija sve će biti naše. Kao na Kosovu. Qurzom ćemo pobijediti i Vlahe i Latine BiH4EVER
\"neoženjenih mladića životne dobi od 30 do 50 godina\" mladi su, nema sta
DZEKO DIJAMANT JOS NIJE OZENJEN.. ALI IMA CURU IZ PURACICA ..
Nije ovo slučaj samo u Livnu nego u cijeloj BIH pa i u Hrvatskoj i Srbiji. Kako se ljudi mogu ženiti kada sa 40 godina zavise od penzija roditelja, kada im ova država nije obezbijedila elementarna građanska prava, ni uslove za život.Svi smo postali robovi poslijeratnih tajkuna i sadašnjih vlastodržaca. Zašto sutra da i moje dijete postane rob djece robovlasnika na vlasti.Ako ovako vlast nastavi neće ni oni više imati od koga otimati,i neće imati ko za njih zarađivati plaće i povlaštene penzije. Danas se žene pretežno papci koji imaju đon obraz, naprave po desetoro djece a onda kukaju preko televizije, radija kako im treba pomoć šire zajednice. E izgleda da će i tome doći kraj.
Garant nemaju love pa ne mogu da nadju ribu za zenidbu
pedderi peddderi
Odoše livanjke vani, a livnjacima ostadoše samo koze i ovce da čuvaju
nestalo chokapi u Livnu???
nema se sta pametno i posteno ozenit,strah dok muz okrene ledja da ga kakav u grmu ne zamijeni u k*****u
Sta se zalis..i drugi su neozenjeni pa nista..krst,kriz,svejedno je..