Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li shvatate sta ce biti posle izbora. Tek cete posle izbora videti sve moguce blokade, jer sam ubedjen da ce muslimani izabrati hrvatskog predstavnika. Niste ni svesni da ce upravo muslimani unistiti BiH. Zivi bili pa videli.
pa ako BIH nije blokirana od dolaska na vlast DOodika i Covica ne znam sta je...i sad kad je u pitanju demokratski gradjanski princip koji je primjenjiv svugdje u svijetu i da zbog toga dodje do blokade...neka dodje..nek svijet vidi FASISTE KOJI ZIVE U BOSNI.
@amy88 Ajde da kazemo da je Dodik problem. Dodik je vlast samo u Republici Srpskoj. Nije na nivou BiH vec 3.5 godine! Kakav napredak ste za to vrijeme ostvarili? Ubrzali ste iseljavanje i nista vise. Razlog svoje bijede treba da trazis u vlastitom dvoristu a da ste prihvatili realnost i pokusali napraviti drzavu tri nacije, umjesto sto je uzaludno pokusavate napraviti jednonacionalnom drzavom, mozda bi se sada zivilo nesto malo bolje. Ne mnogo ali opet bolje.
HAHAHAHHAHA MA DAAAJ