Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu li vam je*em, ko ce meni namiriti stetu kad naletim ne na rupu nego na krater na cesti? Mamu li vam je*em hocete li ukinuti i placanje cestarine? Naplacujete nam duplo, na registraciji i na gorivu, hocete li i spermu oporezivati? Ako hocete onda mamama ugradite brojila!!!
Neka poskupljuju, ako moze bagra da trosi po Klixu dan i noc i pljuju po svim i svemu, onda neka placaju i autoceste
kad objasnite javno gdje idu pare ovolike od registracije auta,tj za putarine,to su milionski iznosi,,obrazlozite koliko ste centimetara puteva od toga uradili,,,po vasim fakturama i izvjestajima,skuplje je 5X zakrpiti rupu nego uraditi metar novog puta,,koji ste vi lopovi majku vam vasu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kojih autoputeva? za 20 godina zavrsili sezdesetak kilometara koje je jos tito trasirao
Svega ce biti, i kad cemo se rastajati na 3-4 djela
@takoda Imate li do sad 10 km?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cuj ovoga nece na teret gradjana? pa ko je do sad placao gradnju, da nisu politicari iz svog dzepa?
Kakav put kakvi bakraci. Valja nahranit aparat koji jede 60% BDP.
A košta nas ko da je ručni rad od zlata, otpočen najljepšim i najvećim draguljima, mamlazi jedni nesposobni.
Nabijem ih na ku..c Treba im jebat mater
e hebem Vam mater i ja što je previše previše. Pa ovo prevazilati svaku mjeru više.
Svaki dan isto, samo j**i narod u mozak.
drugim, pametnim i civilizovanim narodima, drzave dijele viskove ne znaju sta ce sa para a vi veliki bosnjaci i svi ostali ko roblje, ko stoka samo vam jos noseve treba odrezati i osisati vas iza uha pa da pasete livade. koji bolan bosnjaci koji narodi, mi smo hajvani
neka, nece li vam gace s guzice skinuti da gologuzi hodate listom da se pokrivate kad ste glupi. pogledaj vam vecini glava, kockaste, ogromne, tupe face i pogledi iz malog mozga, tupani jedni i treba vam tako.
Otici na planinu blizu nekog potoka i napraviti brvnaru drzati neke koze i loviti je jedino rjesenje za nadolazece probleme koji su prisutni i sve su veci u cjelom svjetu...
Pa ti dođu iz lovačkog udruženja: Momak, gdje ti je lovačka dozvola? Eto policije, prekršajni nalog. Dođe inspekcija općine, momak, kamo građevinska i urbanistička za brvnaru? Ruši sve, plati prekršaj i troškove rušenja.
To je inace lijep i zdrav nacin zivota bez stressa..
Da ga bar naprave, što je njagore poviše cijenu goriva a puteva niđe, šta bi to moglo bit?
Platim na registraciji, plaćam stalno kroz gorivo i opet platim istu putarinu kao svaka budala koja proleti samo jednom u životu kroz BiH.
Pomrli svi na vlasti!
HaHa..Baš ste čudni.Država u kapitalističkom društvu ne proizvodi i ne stvara i jedini nacin da država ima pare su porezi. Ko plać porez? Poreski obaveznici,narod! Porezom i kreditima država,ne samo naša,već sve i jedna funkcionalna država na svijetu finansira ovako velike projekte,kao što je auto-put! S toga smirite se,opustite se ..sve je OK!
@Velez4za ode to u pljacku. Problem je sto nece biti ni puta ni para.
Ne znam samo sta ste vi mislili,ko ce na kraju sve platiti?Pa ti,nema ko drugi.Sta mislis neko ce ti dati,onako? Bilo bi lijepo ali ne,duznicko ropstvo ti je sudbina..zato sto si glup...
USTAJTE VI ZEMALJSKO ROBLJE