Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"naravno...poture neke deaktivirane mine koje imaju u steku i tako sve ispocetka.\" Tebi je ocito pamet u steku!!!! Koji idiot!!!
Ah, pardon, on je crnogorac koji prica srpski. Najveci lopov u istoriji ove zemlje. Unistio je sve gradsko i sve ono sto je seljace kao sto je on frustriralo kada je dosao u seher. Jeb.ali te i vehabije i SDA i SBB i svi ti nepismeni lopovi. Koji si ti idiot!!!!
naravno...poture neke deaktivirane mine koje imaju u steku i tako sve ispocetka.
radio sam sa BHMAC i to su najveci lopovi...tu vecinom rade oni koji su u ratu postavljali mine - srbi. Razvuku svaki posao maksimalno i deminiraju vecinom gdje i nije rizicno pa kad nista ne nadju poture mine koje su prije nasli - kao evo mina, nismo djaba radili.
99 posto slučajeva dešava se u Sadakistanu. Sirotinja nepismena čekala zlatne kašike pa ih nije dočekala. Žao mi ih je, ali umjesto da idu kud i normalan svijet, oni samo pjene protiv Dodika, bacaju bombe, ispijaju kaHve i traže sadaku.
nisu samo srbi, vec i hrvati i pot.urci
kako je Radoncic lopov? kako je on Srbijanac? pa ti si najneinformisanija osoba u stabu SDA. nema rjesenja za Bosnu. Dodik vam govori istinu ali vi necete da je cujete. niste htjeli da cujete ni kad vam Karadzic rece da cete nestat. NESTALI STE. Niste? jel ispunjavate 33 dini islamskih sarta? NE! mozda saka vehabija i to je to.
daj se ti kandiduj pa rješavaj probleme bosne..lako je kliksovat
mine..
Mozda te Radonci cuje, jer on je najveci lopov u zemlji. A jos srbijanac.
samo se moli para i para, i onda grad Sarajevo da onoj glupacici Jasmili Zbanic svake godine po 100.000 KM za besmislene filmove, dok ljudi ginu po Bosni...aferim!
Da, SRBI MINIRALI, PA NEKA FINO LEPO SRBIJA I PLATI, A NARAVNO NEKA PLATI I R.ŠUMSKA DIO, 50-50% !!!! To je najrelanije!!
srbi minirali, koji će drugi bolesnici
Nek politicari placaju ciscenje jer ionako imaju primanja 4.000KM
kradite novac od donacija za obnovu bilo cega al nemojte krast novac namijenjen za deminiranje. cujete li SDA?????????