Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih napravicemo im od neke kasarne
Neka Kozake zvne Dodik, da vidimo ko je jaci
Eto braće muslimana za koju sedmicu. Sačekajte još malo, samo da Kabul padne u ruke talibana i eto novih jebacha po Sarajevu. Joj, što će hanume biti sretne hahhaha
EU je izazvala krizu a BiH preciznije Bošnjački dijelovi BiH snose posljedice. Otišlo ih u EU 22.600 a doći će 100.000, migranata je sve više i više i namjerno se trpaju tamo gdje su Bošnjaci, ne lažite nas. Dnevna doza naseljavanja migranata.
samo žešći krimosi mogu krenuti na ovakav put ...
TaIibani i ISIL ...
Prema njihovim podacima, od januara do jula je otkriveno da je 22.600 migranata ušlo u EU preko Zapadnog Balkana, što je povećanje od 90 posto u odnosu na isti period 2020. Reuters piše da većina tih migranata dolazi iz Sirije i Afganistana.