Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve najbolje mladoj sudkinji. Mozda bas mladi stave prioritet profesije od bilo kojeg drugog. Pa da ovo drustvo napokon pocne sa ozdravljenjem.
još važnije je što sanela nije neznalica!
@BHSTVARNOST20 sve je to lijepo, lijepe želje, nade i komentari. Ali blato je to, kad se uvali nema joj pomoći kad je uhvate u "vrzino kolo", ne isčupa se do kraja života.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel ovo Luna Đogani
@bolcung NE, LUNA IZGLEDA KO TVOJA SESTRA PA SI JE ZMAJEMO KAM.ENJA.RUU GL.UPII
Jos jedna pobjeda probosanskih stranaka
Oprostite na malo sale. Puno srece u radu novoj sutkinji, nadati se da ce nekad neko posten usetati u te prostorije VSTV-a
Tesko ce biti zamijeniti Ruzicu. Onakva persona: elokvencija, radinost, predanost poslu, upornost, pravdoljubivost, istinoljublje... Sta tek reci za njen sopran, koji se cesto oglasavao stiteci zakon, braneci radnike npr. kujundzije, ali i ostale svakako. Evo suze mi naviru, kad pomislim, kako joj brzo proletje mandat.
Lepa bre curica, lepa...
jel ovo musko?
@fbUser4459546083 Nepismen si i primitivan.Zato što si nepismen,preporučujem ti da upišeš kakav tečaj da se malo opismeniš.A zato što si primitivan,preporučujem ti da se najedeš taze vrelih vanago.
fbUser4459546083 shampi ti se u stau shljou shugavi.
Zar nije trebao Tutiki da bude u VSTVu haha
I tako ode omiljena frizerka...
Izgleda da je ovaj clanak napisao neki neznalica koji ne zna da ne postoji funkcija sudski punomocnik ( mozda je ovo novokomponovana hrvatska rijec) vec pravnici sa pravosudnim ispitom rade odredjene poslove i zadatke u sudovima kao strucni saradnici, prije nego sto ih clanovi VSTV postave za sudije.
hajmo kmetovi, pocnite sa pljuvati sve i svakoga. Sretno u VSTV !!!
@bbb KMETT RECE
Sdooooo
@fbUser1578315663 KRADEZE, JBT DJEVUUU GL.UPUUU
nije tuka, zna svoj posao i profesionalac sretno sanela!
Ružica i Tegeltija su najomrazeniji likovi iz VSTV-a, nemaju elementarne kulture. Čestitam Sanela!
Samo nek je podobna da ne bi SDA kriminalci imali kakav prigovor o ugroženosti.