Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesto se skriva to je sigurno, sad sta li je Bog zna, moguce je da ima manjak Hrvata , to je najveca mogucnost, mada nije iskljucivo ni Srba .....Prema tome velike sanse su da Muslimana ima preko 50%
"Muslimana" opet? Misliš na Bošnjake ili na vjeroispovijest?
Da da .... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Kakva je kvota na to da ga ni 2016 nece objavit? Igram s hendikepom
Rezultati popisa stanovništva u Bosni i Hercegovini nećebiti objavljeni još za nekoliko godina taman kada bude vrijeme za novi popis stanovništva, potpisujem. Žali bože onoliko bačenog novca za prošli popis stanovništva a koji je išao naravno iu džepova nas bijednika. Rade nam šta im padne na pamet, apsolutno nas ne tretiraju. E dragi moji radi ovakvog stanja i države smo se četiri godine borili. Kakvo god da je bilo prošlo uređenje bilo je bolje za običnog čovjeka od ovog beznađa, ali oni su znali za šta se bore, sada su u foteljama i puni kao brod. Sirotinjo crkni.
Prebrojali jesu ali ih hebe Ustav....Fali i Bosnja i Hrvata....
mozda se 100 hiljada ljudi izjasnilo kao Supceve dlacice. pa sad sramota objavit da u bosni zivi sto iljada supcevih dlacica.
Ma ne odgovara im broj pa da vide kako to prepraviti , samo muljaju ...
nacionalnost BIH ispovjest: Islamska/pravoslavna/ katolicka. samim tim: bosanski -katolik/pravoslavac/katolik prestanite mjesati nacionalnu i teritorijalnu podjelu. hrvati su gradjani hrvatske sa vjeroispovjesc te i te..Srbin iz srbije... dosadni ste vise sa musliman; hrvat; srbin. sve ste pomjesali. jedino pojedini mediji dtrani tacno kazu bosanski katolici, bos muslimani itd..
Jest al u panjevima :)
Cija si tako pametna?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja se iznjasnio kao bosanac i hercegovac po nacionalnosti,a i po narodnosti bosanac i hercegovac ... a s tim spadam u ostale u sopstvenoj drzavi skupa sa jevrejima i romima ... al nea veze :)
Ocito Nerko neki ne vide dalje o d svog nosa. I ja sam se izjasnila kao BiH, i islam. nista drugo ne dolazi u obzir
Al ocito vecina zeli da zivi u torovima pa se tako i izjasnjavaju, zasebno kome pripadaju. Pa kada budu vadili pasos, neka stave opasku da im se napise bosnjak, umjesto BiH. ili hrvat ili srbin.A kada budu izbori, neka opet za iste glasaju; malo je 20 godina, neka ih jos 20 za promjenu.
Srpski nacionalisti se ocigledno bije rezultata popisa. Pitanje je zasto?
Boje se istine jer najvise je Bosanaca! A tu su jevreji i romi kao jos dva dodatna ravnopravna "naroda"
Popisu se najvise protive tzv. Servi, jer smaraju da se protjerani ne bi smjeli popisvati. Svjesni su da tzv. Servi nisu protjerivani iz Bosne, vec samo Bosnjaci i Hrvati i da ubrajanjem i njih u popis Serva ce biti jaako malo. Trenutno ih je max. 32%. Manje od jedne trecine.
NIKOLIČ: Falsifikovanje istorije Nadahnutim govorom na kojem bi mu pozavidio i sam Dodik, predsjednik Srbije Nikolić u UN tvrdi da bi davanje prava Kosovu Bilo falsifikovanje istorije. NAravno Srbije ne smeta ako se istorija faslifikuje u BiH u jednom njenom manjem dijelu.
Novosadjanin Kako bi bilo da ti malo uporedimo gene sa ovima preko Drine? Šta misliš? Uradićemo ti potpuno bezplatno u najboljoj laboratoriji na istoku Evrope!
Ko li, šta li i zšto li se, očigledno, kriu ovi bitni podaci??
Bošnjaci više nisu upitni, Više ih je od polovine čak oko 6% - ali veliki problem su Ostali i onih 400000 rezidentnih u RS-u. Sada će Čović tražiti novi popis - Mile mrcina nesmije i opet će poturiti Najpametnijeg mu ga Dragana!
http://faktor.ba/ekskluzivno-popis-vise-od-polovine-stanovnika-bih-govori-bosanskim-jezikom/
to je sustina problema oko popisa, jer su Bosnjake tj Bosance rasturili na 10 sifri....a oko jezika su se malo zahebali.... hihihihihiiii