Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Bakir, veliki drzavnik, je neki dan bio sa Mulahusicem visokim ISIL zvanicnokom u Luksemburgu.
Bakiru je Erdogan drzavni zvanicnik svjetskog ranga dolazio na svadbu kcerke i bio mu kum.Ne znam koji jos politicar to moze priustiti 😙
Molim dežurne vlaxe sa Klixa da se bave svojim prljavim svinjcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovo ide samo da opere vucica, kao nema veze vucic s dodikovim nestaslucima u bosni i hercegovini, ali svejedno je prst u oko gurnut amerikancima. ovo sada postaje test americke moci na balkanu i da se vidi ko je ovdje gazda. ako prezivi ovo dodik, amerikanci mogu komotno pakovati kofere.
prezivi politicki naravno, da neko ne pomisli drugacije.
Rusija je odavno preuzela uticaj ovdje od Hrvatske do Srbije. Ne znam za Sloveniju, tamo su desnicari preuzeli stvar, a to dodje na isto. Tako da i amerika i evropa , a i mi gubimo pod uticajem rusa. Dakle ceka nas sudbina Gruzije ili Armenije, jedine dvije zemlje siromasnije od BiH u cijeloj Evropi. Zasto, zasto sto ruje i tamo kolo vode.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ode Dodik Putinu da dogovori finalizaciju poteza!
Garant traži lokaciju
Samo putuju uzivaju, ode nazderat se mesine i nalokat vodke
Sve se ovo placa. Putin da primi Putka onako, nema sanse?! Evo, gace se tresu.
Milorad malo do Erdogana , malo do Vucica , pa sad malo do Putina......zna li on uopste sam raditi svoj posao .... a i Putin je jako zainteresovan za njega .
Svako pametan danas hrli u rusiju da zacementira dobre odnose, jer budućnost svijeta je na istoku
Šta je tu nepoznato?Ko nezna da je na SANU projektu velike srbije ukljućena Rusija taj ili je rat proveo u trezoru ili Minhenu.Ko nevjeruje neka ode na groblje u Miljeviće a i mnoga druga u rs-u pa se uvjeri.Problem je što Bakir od brige kako se obogatiti,spasiti kupljene diplome svojih saradnika i lićnih ambicija nema vremena da se posveti brizi za muslimanski umet kao ni IZ koju nam SDA instalira a koja brine samo o tome kako da obezbjedi monopol nad svim potrebama muslimana.
Putine, prvo ga pusti da otpjeva jednu na ruskom, ako položi, sve mu daj
Mislim da će ga Putin otrest ko zvečku...
Gle sad kad zatraži azil.
S kim se sastaju pro BiH? Gdje lobiraju? SDA turneja po dijaspori u svrsi predizborne kampanje, a državu ko J...
Rata neće biti a kad zagusti pravo u trezor ili Tursku.
Sva mržnja kako vidim dolazi od tzv gradžanskih. Dodik je lik koji ima najveći izborni legimitet u BiH
Po cemu? Kada je formirao vecinu sam? Nema covjek 20% podrske..pusti lazi
Alexandar do Vladimira, Milorad do Aleksandra, Dragan do Zorana, Zoran do Ivana,Andrej do Dragana.Ovi vlasi se pravo posjecuju cak je Dragan postao Milorad a Milorad Dragan.
Bakir do bota debila
Putine, reci mu da je prolupo, tebe će poslušati.
"Građanski izborni sistem "jedan čovjek jedan glas" u BiH replicira stav Srpske akademije nauka i umetnosti iz 86 u čuvenom Memorandumu".