Komentari (283)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
9. jula ce biti nestasica vanzelina u trgovinama...Vlada pokupovala...Kako ce da ih naguzi...
Pa to je vazelin za vanjsku upotrebu :D
Ebes istocno europljane, mraka ziva.
Ovo joj dodje k'o posjeta ustanovi za osobe sa posebnim potrebama. Malo ce nas pogladiti po glavi, malo priprijetiti prstom i reci po ko zna koji put "ne prstom u struju" .
hahaha, taman tako
Merkel dolazi u Srbiju na poziv Vucica na dva dana, pa u povratku, usput, eto nje i kod nas... usputna stanica na putu za Srbiju. Na dnu dna, sto bi naderealisti rekli...
Fuhrer dolazi !
ma koji ćeš nam ku...jos i ti?
Gosođu treba zadržati što više da vidi da imamo kontenere za smeče i ljude koi marljivo prevrču po njima.
Daj ba prestanite pisati cirilicom necu ba da citam ta vasa slova. pisite na naski 😆
Merkwurdig! Seit ich in Sarajevo bin, suche ich Walter und finde Ich werde ihn Ihnen zeigen... Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter!Sie wissen wer Walter ist?! Sagen Sie mir sofort seinen Namenihn nicht. Und jetzt, wo ich gehen muss, weiss ich wer er ist. Sie wissen wer Walter ist?! Sagen Sie mir sofort seinen Namen. Ich werde ihn Ihnen zeigen... Sehen Sie diese Stadt? Das ist Walter!
Zamolit cu lijepo, da neko ovoj dami posudi valjak kad bude ulazila u predsjednistvo...
_"Na kraju je dodao da se nada kako će ovaj saziv vlasti ostati upamćen po tome da je sa završetkom mandata popravio život svim građanima na svakom pedlju BiH." Vi se nadate? Da bi se čovjek nadao uspjehu, mora da zapne i radi. Rad je osnov za nadu u bolje sutra. Tako da ja ne vidim osnova za tvoju nadu, ministre vanjskih poslova. Prazne su ti riječi. Drago mi je da nam Angele Merkel dolazi u posjetu. Ona odlično zna sa kakvom strukturom vlasti ima posla. Zna šta naši političari rade, odnosno ne rade. Očekujem da će ih ukoriti i povući za uho. :))))
Angela donesi mi jedan kebab ohne zwiebel.
angela usvoji nas
Skupljači poena na našoj nesreći. Nikome ja više ne kažem dobro došao. Da su bili pošteni prema nama ne bi bilo ni 11. jula ni manjeg entiteta. Da su bili pošteni bila bi BiH u EU prije Hrvatske i srbije,zemalja koje su je uništavale. P.S. ovo srbija malim slovom je namjerno,te vas molim da mi ne držite lekcije iz gramatike.
Pa dobro, ni Turci nam nista valjali nisu, pa..?
Ma hajde Mirza. Nemoj pricat. Bosanci u Eu? Krivi ovi, krivi oni, samo smo mi pametni. Da smo toliko pametni, ne bismo se vrtili u krug zadnjih 20 godina. Rat je stara vijest. Eto i Merkel, dolazi u Srbiju na poziv Vucica na dva dana, pa u povratku, usput, eto nje i kod nas... usputna stanica na putu za Srbiju. Na dnu dna, sto bi naderealisti rekli...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dobrodošla frau Merkel i kada budeš dolazila obavezno ponesu motku za našu stoku političku
Hoce Angela da pita Bakira kako do 100 000 radnih mjesta :) Pa da proslijedi recept jadnoj Grckoj ....hahah
Angela uhvati sevapa za Ramazan, podijeli nam radne dozvole.
Dolazi teta Anđa da i Bevandi, Novaliću i Željku/i, yebe majku k'o i ovom grku Tsiprasu ...???