Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li to oni sto su govorili ljudima, sta si se vezao, podavit ces se za 40 km?
Ja sam za to da se povecaju plate UNIFORMISANIM UHLJEBIMA u odnosu od 100%.Bice revnosniji prema narodu, a to nam treba! Ne kao prosli put da 'spuste palice' uvidjevsi sa su donji, sa pricom i mi RADIMO ZA PLATU, ZENE DJECA KMEEE! Kada krene ludilo, dati im ultimatum.SPUSTITE PALICE U ROKU 3 Dana ili ostanite dio PROBLEMA svih nas.Sretno svima! Bosansko/Balkansko proljece 2014..Bosansko/Balkansko Ljeto 2021.
Od juna do augusta za sta se terete a sta je tek ranije bilo
Bravo Golijanine majstore,prvi si,najbolji!!
Bravo Golijanine majstore,prvi si,najbolji!!
Nemoite napačenu braču Bošnjake dirat ,neka hin ,oniće nas braniti ako zatreba!!!
Koliko tacaka Toliko godina robije I bilo bi ok. S tim sto bi bilo 20 tacaka/godina maximum Da se drugi ne ljute kako on moze vise od mene i sl.
S noge na nogu sve do jednog.
Škole koje su ovi policajci završili su izgleda škole za obuku kriminalaca da oni budu što sposobniji kriminalci .
I dalje su na slobodi oni za koje 100% znam da su korumpirani. Bas me zanima da li ce te ikad svima stati u kraj ili je to samo da nam zamazete oci.
kod nas u D.Vakufu ne smiju ni izvršiti internu kontrolu jer bi od 30 policajaca bilo optuženo 28 fuuuuuj
ZATVARAJ STOKU!!!!
odose kerovi u azil
Ma kakvi oni, ovo je politicki nastimano... 😂😂😂😂
Policajac Jozo je trebao naučiti ,ove' kako se radi?! A na žalost nisu sve pohapsili, ostali miševi koji se boje sitnih kriminalaca.
Ma i naš narod nije ništa bolji. Napravi prekršaj i onda daje cvaju. Kakav narod, takva vlast i to je to. Ne znam, ali svi mi zajedno pravimo sranje i ovo danas je vidjelo kakvi smo ljudi!
Sad nam ne valjaju ovi,a kad napravimo kaznu od 400km, a pocastimo ih sami sa 20km i oni nam progledaju kroz prste onda zlatni nikad nam ugodit.
mene je neki dan policajac zaustavio zbog toga sto sam zaboravio upaliti svijetla, hajde rekoh nema veze pisi svakako ne znam kad sam zadnju kaznu platio, kaze idiot ma bolje da te ne pisem peglanje ti je to plati kafu i slobodan si
hvala tom policajcu! je li idiot i u slučaju da ti je napisao kaznu od par stoja (svjetla, pojas, maska, gume, lanci, pomoćna oprema, trokut, sijalice...)? bi li onda žalio cvaju da ga počastiš? U jednu ruku bolje i policajcu dati cvaju nego uplatiti na BUDŽET NEHLJEBARIMA! I policajac spada u radničku klasu kako god okreneš!