Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Netko je ovog dilbera cuvao sve ove godine i od njega pravio heroja. Taj isti netko bi morao biti na sudu zajedno sa Zukom jer je rijec o zlocinu koji nije slucajan vec osmisljen i programiran.
kakav zulfikar to je djelo \"neodgovrnih pojedinac\", opće je poznato da bošnjaci nisu činili organizirane zločine, jer ih nisu znali organizirati, pretpostavljam..
Meni su isti i srpski krvoločnici kao i balinski. Sve zločince u zatvor.
Kaže jučer zločinac Špago: Nije mi vrana popila mozak da bježim! Naravno, kako će popiti ono čega niti ima, niti je ikad imao. Djubre zločinačko...
VAZNO JE DA MILORAD BARASIN NE HAPSI SPSKE KRVOLOCNE UB-ICE , SILEDZIJE, RATNE ZLOCINE SRPSKE GENOCIDASE! MILORAD BARASINKOJI DADE U RUKE KRVOLOCNE SRBIJE EJUPA GANICA I ILIJU JURISICA , DVA NEVINA COVJEKA! TI MILORADE BARASINU KOJI STAVI PRIJE PAR MJESECI OLEGA CAVKU ZA TUZIOCA AL SAMO ZA OPTUZIVANJE BOSNJAKA, PROVIDAN CI BARASINE, STO NE OPTUZUJES I TRAZIS HAPSENJE MILORADA DODIKA KOJI JE OPLJACKAO MILIJARDU EURA DRZAVI BIH-i DO DANAS A KOJI NASTAVLJA DANAS SA RUSIMA PLJACKAT NAFTU I RESURSE BOSNE I HERCEGOVINE? JOS SI NOMINOVO KO SUDIJU RATNU ZLOCINKU SRPKINJU KO SUDIJU A SVI ZNAJU DA JE LICNO UCESTVOVALA U RATNIM ZLOCINIMA PROTIV BOSNJACKIH CIVILA! BLJAK! TREBA POD HITNO SMIJET I TRAZIT OSTAVKU MILRADU BARASINU GLAVNOM TUZIOCU DRZAVE BIH-E I TUZIT GA ZA SPIJUNAZU U KORIST GENOCIDNE SRBIJE KO I APARTHEID KOJI VRSI NAD BOSNJACIMA KOJI SU BRANILI SVOJU DRZAVU I NAROD OD GENOCIDNIH SRPSKIH KRVOLOCNIH UBI-CA, SILEDZIJA I GENOCIDNE KRVOLOCNE SRBIJE!