Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
saneloni sanelonooooooooooooooooooooooooooo sanel
fratelo
sanelo
nelssa
1
Pogledajte kako se uče muslimanska djeca i onda kada ih ubiju muslimani kukaju o Dženocajda https://www.facebook.com/458698164152194/videos/1007543015934370/ Prelijepo vidjeti kako u Burmi braća Budisti rešavaju probleme sa islamskim teroristima . Vrijedi pogledati :))) https://www.facebook.com/americanbikers/videos/925228514232986/ Pogledajte kako se u Burmi rešavaju problemi sa islamskim teroristima i to je pravac koji Europljani treba da slijede u ponašanju prema islamskim teroristima.
Mačak moj lijepi, samo ti hajcaj i vrijeđaj. Sve šti ti napišeš bude zabilježeno. Pa se ne moj čuditi kad ti jednog dana čike iz MUP-a pokucaju na vrata, jer zakonom je zabranjeno raditi to što ti radiš. Pa kad dođu direktive "Šalji kazne" "Zovi na razgovor" itd itd. Naravno ovo ne važi ako si baš stručan da zametneš on-line trag. Onda zayebi sve ovo što pišem i nastavi.
Nije kriv.
Ljudina
A gdje vam je spomenuti.
Tipična kamenjarska retardirana faca sa rošom u bradi