Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kakvi su,smrde preko slike 🤮🤮🤮🤮
Da je imalo pravde u drzavi svi ovi bi kao u Titino doba odavno bili na Golom otoku u tamnicama
Smrt nacionalizmu sloboda narodu!!!!
Srpski nacionalizam vi izjednačava te sa svojim ustaškim nacizmom i genocidom. To nije lijepo ako stvarno mislite zajedno da živimo, i onda se čudite što se distanciramo od takvih. Da taj glupi ustaški tužilac pročita šta pišete procesuirao bi vas prije nego ove folkloraše.
Ni zivotinje im nusu ravne!! Oni se radjaju monstrmi! Pa čime se samo diču dovoljno govori kako su bolesni umovi!!
Ooo četalji kako ide liječenje šizofrenije
pa ko stoka naučila u krdu tako su i najhrabriji pa se zato i postrojavanje goveda lojava
He he he prije ulaska u Sud BiH obavezno brijanje...Tupim nozem u Švrakinu npr....Najblize je.
Ovim neljudima se ne treba ismijavati jer na taj nacin se podcjenjuju zlocini koje su njihovi pretci uradili a ove spodobe su isto to radile u proslom ratu ili su spremne to raditi u buducnosti... Risto je to najbolje objasnio rijecima u svojoj pjesmi. Naivnost, zaborav i sutnju smo dosta puta platili, zar trebamo opet?
sav normalan narod ide naprijed u život a ovi smradovi bi da se vrate u kameno doba valjda im ko majmunima tamo nije bilo loše nisu se morali kupati
Sad mogu stajati u nekoj basti u Foci kao vrtni patuljci.
Sramnog okupljanja? Kako okupljanje moze biti sramno? Bas me zabavlja ova pismenost nasih novinara.
Jeli ovo Cerić sa desne strane
Odmah upoznati mlade demokrate šume, gradonačelnika Draška S , da ureduje i protestuje (zajedno sa kolegicom Jecom..) , jer niko ne sme da udara na Srbske svetinje , utkane u sve srbsko biće , a to četke sigurno jesu..
Ruzniji od svinja et ...
Slavko Aleksic do genocidne qgresije rqdio je u posti u Sqrqjevu, za njegovim duhom i dqnas zale mnpgo komplexasi u Sarajevu
To sapuna i vode nije vidilo godinama, lojkave i smrdljive vlahonje