Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet SDA kadar, 1000%. je li vas vise sramota uhljebi jedni. Ustani Alija samo da ugasis ono sto si osnovao, pa se opet vrati u mezar
@Alfa-BiH SDP i SBB kadar i prestani lagati
tako je SDA pishaj po Bosnjacima...mamu li vam poganu lopovsku.
Krivci
ostalo još,samo, da se Pohapsi : cc 10.000 direktora u javnim firmama i službama-Brutalnih kriminalaca cc 10.000 Ratnih zločinaca cc 10.000 Ratnih Profitera cc 10.000 Političara-Brutalnih ratnih i poslije ratnih kriminalaca cc 1000 Popova i Hodza-Brutalnih zločinaca i kriminalaca cc 100 Estradnih "Umjetnika"-ratnih i poslije ratnih zločinaca cc 100.000 ,brutalnih neradnika-varalica,,koji zivi na racun Socijale, i redovno glasa za ovo Smeće
nisu oni krivi,Alija je kriv
Ovo je namješteno, samo Bošnjaci optuženi. Ne bi oni to nikad oni su patriote... /s
Niko cist
Drnda pokusaj .. klikni na bjelo .. hahaha...!
60.000 hahahha to je njima stalo u neseser..SDA kadar ispod 500.000 ne ulazi u lopovluke jos kad ih je 5 i vise u lancu
Izvinite jer ste zabranili komentare, glede onoga što je ubio 3 djevojke iz susjednog članka, sa video snimka se vidi da je vozio bar 60 -70 metara u sekundi prije kočenja, a to je preko 250 Km/h ! na putu gdje je dozvoljeno na tom dijelu samo 80 ! Nadamo se da mu sada neće pomagati kupljeni sudski vještak ko Sanjinu Sefiću koji je po gradu vozio više od 160 km/h !
Logicno da je vozio tom brzinom..Sta te je toliko iznenadilo?
Uzimali 3% IMTa ?? Koliko je od toga procenta išlo u kasu SDA a koliko Bakiru, nemojte samo reči da je levat da mu neko na puteve uzima 3% a njemu ništa. Nažalsot tako je to kad imamo USMEJRENU POLICIJU koja ide samo u DOZVOLJENIM SMJEROVIMA !